Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 29 януари - 4 февруари 2024


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 29 януари - 4 февруари 2024
Снимка: iStock

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 29 януари до 4 февруари 2024.

Овен - понеделник, 29 януари

Ще получите ново предложение за работа, на което няма да можете да устоите. Ще ви се даде шанс не само за професионална реализация, но и за ново начало в живота.

Телец - сряда, 31 януари

Началото на работната седмица ще започне повече от обещаващо за Телците. Ще разрешите сложен казус на работното място. Ще имате огромни шансове за финансови постъпления. От вас зависи дали ще действате смело с подкрепата на Вселената, или ще продължите да живеете в изградената си рутина.

Вижте още: 2024 е силна година за тези зодии, ще бъдат непредсказуеми

Близнаци - събота, 3 февруари

Случайна среща с човек, който ще обърне живота ви на 180 градуса. Вселената ви съдейства за реализацията на всички планове, които сте направили.

Рак - четвъртък, 1 февруари

Раци, в последните няколко дни бяхте натрупали много напрежение в живота си, но в четвъртък едно семейно събиране ще ви носи необходимата радост, която ще ви зарежда много положително.

Лъв - вторник, 30 януари

Лъвове, във вторник късметът ви най-накрая ще се развърже и ще излезете от задънената улица, в която беше попаднал животът ви. Имате всички шансове да реализирате набелязаните цели, защото научихте нужните уроци.

Дева - неделя, 4 февруари

Едно голямо бреме, което тежеше на плещите ви, пада и сега, когато проблемите са зад гърба ви, можете да мечтаете смело за новите върхове, които да покорите.

хороскоп

Везни - петък, 2 февруари

Една любов ще започне да разцъфтява. Това е началото на една приказка, за която дълго време мечтаехте.

Скорпион - събота, 3 февруари

Някой, когото смятахте, че никога няма да ви потърси, в съботния ден ще се опита да влезе отново в живота ви. Ще трябва да изберете между егото и чувствата си. Щастието седи пред вратата ви и вие трябва да прецените дали ще го пуснете в живота си.

Вижте още: Тези зодии ще срещнат любовта през ФЕВРУАРИ 2024

Стрелец - понеделник, 29 януари

Големи парични постъпления ще влязат в живота ви още в първия ден на седмицата. Ще ви се върнат пари, които ви бяха неправомерно взети. Започва много силен период във финансово отношение за вас.

Козирог - сряда, 31 януари

Имотен въпрос ще се разреши във ваша полза. Много възможно е да посрещнете края на лятото в ново жилище. Бъдете внимателни, когато подписвате документи. Вселената е на ваша страна.

Водолей - петък, 2 февруари

В петък обвързаните представители на зодия Водолей ще преминат в нов доста по-сериозен етап на отношенията си. Вие знаете, че половинката ви е човекът, с когото искате да създадете семейство, но сега Вселената ви приканва да проведете един дълго отлаган разговор. Необвързаните представители на зодия срещат една интересна личност и попадат в плена на любовна магия.

Риби - четвъртък, 1 февруари

В четвъртък Рибите ще влязат в светлината на прожекторите. Където и да отидете, всички се влюбват във вас. Насрочете всичките си важни срещи за този ден, защото сега е моментът, в който никой няма да е в състояние да ви откаже нищо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама