Най-щастливите дни през МАРТ 2024 според астролозите


Най-щастливите дни през МАРТ 2024 според астролозите
Снимка: iStock

Астролозите откриха кои дни от месец март могат да бъдат най-успешни за нас и защо. Опитайте се да запомните тези дати или да ги запишете, за да знаете кога трябва да сте най-активни. Дългоочакваната пролет идва, а според прогнозата най-силна творческа енергия ще властва в четири дни от месеца.

Вижте още: Това са най-доминантните знаци на зодиака

3 март

Това е ден, който ще отвори нова врата към един нов свят. Числото три ще ни помогне да разберем къде сме сега, накъде да вървим и как да гледаме на всичко, което се случва около нас. В този ден Вселената значително ще засили нашето шесто чувство – както индивидуално, така и колективно.

11 март

На този ден Меркурий преминава в знака Овен. Определено не бива да се усамотявате и да се депресирате. Това е най-важният и най-подходящ ден от месеца. Този ден Меркурий отново ще стане креативен, възвръщайки по-голямата част от силата си. Денят ще бъде чудесен за пазаруване, комуникация и пътуване.

12 март

Венера се премества в знака на Риби. Веднага след Меркурий Венера ще си върне силата, но това ще бъде не само денят на завръщането на тази планета в служба, но и в деня на бързото му изкачване след дълъг престой в разрушителния знак на Овен. На този ден очакваме вдъхновение и завръщане на физическата и духовната сила. Ще станем по-продуктивни и весели.

Вижте още: 3-те зодии, предопределени да управляват света

20 март

Този ден е много енергично балансиран и приятен. Опитайте се да прекарате това време със семейството си, правейки неща, които обичате и правите добро. Нека вашата сила се събуди, нека щастието да ви придружи във всяка ситуация и нека вашите близки да ви дадат топлина и любов. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама