Най-важният урок за всяка зодия през ноември


Най-важният урок за всяка зодия през ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ще трябва да се научите да живеете в настоящето, особено когато е толкова несигурно и тревожно. Спрете да се опитвате да правите планове за месеци наред. Няма нищо лошо в организираното ежедневие, но не и ако несбъдването му ви кара да се чувстват разочаровани. А пък в крайна сметка, не можете да контролирате неща, които не зависят от вас. 

Телец

Разберете, че хората понякога имат нужда просто от слушател, някой на чието рамо да поплачат и не винаги се нуждаят от съвет или рицар в бляскави доспехи.

Близнаци

Ако ви е трудно да се отпуснете и да се насладите на момента, не сте сами. Понякога е адски трудно да натиснете бутон "пауза" в ума си, но не спирайте да опитвате и спрете да се тревожите. 

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА НОЕМВРИ 2020

Рак

Въпреки че се грижите за своите близки повече от всичко друго, не можете да допуснете вашите собствени нужди да паднат "извън борда". Няма да можете да бъдете там за другите, ако не се грижите за себе си.

Лъв 

Винаги ви е било страх от уязвимостта. През ноември се опитайте да бъдете открити и истински, защото това ще позволи на хората около вас да ви се доверяват и да споделят с вас своите емоции, а и вие да споделяте вашите.

Дева 

Може би през последните дни сте имали разногласия с любимия човек. Разположението на планетите ще ви помогне да изгладите недоразуменията, но ще трябва да се смирите и да се държите по-умерено и разбиращо с половинката.

Везни

Вие сте забавили зрелостта твърде дълго. Време е да поемете отговорност за своите грешки и действия, да застанете зад думите си.

Скорпион

Разберете кое е нещото, което ви кара да се чувствате живи и го последвайте, без да се страхувате от "ами ако..." и "когато...". 

КАК РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ РАЗБИРАТ, ЧЕ Е ВРЕМЕ ЗА РАЗДЯЛА

Стрелец

Животът ви има смисъл. Може би някой друг се е опитал да ви накара да се почувствате зле или може би вашият собствен мозък ви заблуждава, но това не е вярно.

Козирог

Не можете да промените живота си, без да промените ежедневните си действия. Трябва да започнете с малки стъпки и да работите по пътя си нагоре.

Водолей 

Запомнете, че тревогата не е нищо повече от реакция на мозъка и не отразява действителността. Няма смисъл да мислите върху неща, които може и никога да не се случат.

Риби 

Емоционални и вглъбени Риби, време е да се погрижите за близките си. Много вероятно е някой от по-възрастните членове на семейството ви да се нуждае от повече внимание, но вие да сте го неглижирали.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама