Най-верният хоросокоп за ЛЯТО 2019


Най-верният хоросокоп за ЛЯТО 2019
Снимка: Pixabay.com

Овен

(От 21 март до 19 април)

Това лято ще ви върне към основите. Най-накрая ще намерите време да се свържете отново с отдавна изгубени приятели или членове на семейството, с които не сте могли да поддържате връзка. Нови и интересни хора ще влязат в живота ви и ще създадете спомени, които ще останат за дълго. Ако понастоящем сте необвързани, възможността да се срещнете с човек, който привлича интереса ви, е много голяма. Може би не е вашият принц Очарователен, но през това лято, това няма значение! Няма нищо лошо в добрата лятна свалка, Овен. Дръжте нещата спокойни и просто се насладете на добрата компания. Време е да се позабавляваме и отпуснем!

Телец

(От 20 април до 21 май)

Чувствахте се съсипани през цялата зима и сега чувствате чувство на безпокойство. Имате нужда от промяна. Тялото ви боли и копнее за ново хоби, за да ви изведе от вашата зона на комфорта. Така че, Телец, това лято е време да излезете навън. Отидете на разходка. Потичайте. Карайте велосипед. Каквото и да правите, просто отидете някъде,където и да е . Това лято ще бъде приключенско, спонтанно и вълнуващо лято.

Близнаци

(От 22 май до 21 юни)

Това лято ще бъде за забавяне и за приемане на живота малко по-сериозно. Напоследък умът ви е бил навсякъде и вашите мисли непрекъснато се състезават една с друга. Това лято е шанс да дадете почивка на своя мозък. Научете повече за себе си като изучавате всяка пукнатина на ума, тялото и духа си. Разберете какво ви кара да отметнете. Прочетете добра книга или направете соло пътуване до нов град за ден. Бъдете в мислите си. И не забравяйте да забавите. Животът не е предназначен за бързане, Близнаци.

Рак

(22 юни до 22 юли)

Това лято ще бъде всичко за вас, Раци! Чувствате се така, сякаш другите неуморно винаги се опитват да ви разкъсат и да ви принудят да се чувствате зле от себе си. Това лято е всичко, за да изритате тези лоши вибрации на бордюра и да разберете кой сте. Живейте живота си точно така, както искате. Не дължите на никого никакви обяснения или извинения. Най-накрая ще позволите на свободния ви дух да заблести. Време беше!

Лъв

(23 юли до 22 август)

Това лято е за разгадаване на парчета от пъзела на живота ви. Вие бавно започвате да виждате как нещата се проявяват. Правилните хора, правилната работа, точните моменти, всичко изглежда е правилно. Колко вълнуващо е, нали? Това лято ще бъде вашето време да отпразнувате напредъка си в живота. Прегърнете го. Трябва да бъдете така невероятно горди със себе си. И това е повече от достатъчно основание да се отнасяте към това лято като към едно голямо парти. Време е да го изживеете. Заслужавате го!

Дева

(От 23 до 22 септември)

Имате толкова много нови и вълнуващи идеи за това лято. Имате толкова много идеи, че дори не сте сигурни как точно да насочите всички тези идеи наведнъж. Планирането е страхотно, Дева, но понякога най-добрият план е да нямаш план. Понякога просто трябва да приемете живота такъв, какъвто е. Носете се по течението. И спонтанността и импулсивните решения ще бъдат основен компонент на вашето лято. Ще поемате рискове, каквито никога преди не сте имали. Живейте на ръба малко. Забавлението го няма, ако винаги сте в безопасност.

Везни

(От 23 до 22 октомври)

Това лято всички големи промени в живота, които сте направили през последните няколко месеца, ще започнат да се развиват точно пред вас. Това ще бъде шанс да разберете точно как тези промени са дали положително въздействие върху живота ви. Така че, седнете и се отпуснете, Везни. Нека промените да ви вълнуват и да ви вдъхновяват, вместо да ви плашат. И не забравяйте да се гордеете с всичко, което сте направили, за да живеете по-пълноценен и възнаграждаващ живот. Наздраве за промяната!

Скорпион

(От 23 октомври до 22 ноември)

Това лято ще бъде огромен тест за вас. Можете ли да правите някои неща с умереност, Скорпион? Искате да се забавлявате през цялото лято, но задълженията и отговорностите ви бият по вратата. Това лято е време да научите изкуството на баланса. Вие все още можете да бъдете на партито и да изпълнявате ежедневните си задължения. Останете фокусирани, но не забравяйте да се забавлявате!

Стрелец

(23 ноември - 21 декември)

Най-накрая ще започнете да правите неща, Стрелец. И ще това ще ви се стори като глътка чист въздух. Имате силно желание да отрежете мъртвите краища от живота си, така че да можете да направите място за новото. Това лято ще бъде изпълнено с нови приятелства, безброй спомени и нова романтика, ако решите да играете правилно вашите карти. Така че продължете да държите очите и сърцето си широко отворени. И това лято ще бъде вашето лято.

Козирог

(22 декември до 20 януари)

Искате да избягате от ежедневието и да се освободите. Но не сте сигурни до какво точно ще доведе това. Истината е, че имате всичко, от което някога ще се нуждаете в живота точно пред вас, Козирог. Това лято ще ви върне обратно към хората, местата и нещата, които означават най-много за вас и ще си спомните защо. Време е да се върнете към корените си, Козирог.

Водолей

(От 21 януари до 18 февруари)

Това лято ще бъде изпълнено с проучване, приключение и учене, Водолей. Вие сте напълно нетърпеливи да се разклоните и да посетите нови места. Това ще е времето да разширите хоризонтите си и да започнете да живеете в настоящия момент веднъж. Престанете да се притеснявате за това, което утре може да донесе и да започнете да се фокусирате върху това, което моментът ви донася точно сега. Пътуването със сигурност е на дневен ред това лято. Независимо дали става въпрос за пътувания на дълги разстояния или не, всяко приключение си заслужава. Големи или малки, близо или далеч. Има толкова много невероятни места и пространства, които да изследвате в този свят, така че какво, по дяволите, чакате?

Риби

(19 февруари до 20 март)

Това лято ще бъде шанс да откриете слоевете на вашата душа, Риби. Напоследък сте тръгнали на някакво търсене, включващо сериозно и интензивно душевно търсене. И вашите планове за това лято няма да бъдат различни. Най-накрая ще се почувствате уверени и удобно в кожата си. Ще бъдете освежени и развълнувани за това, което ще дойде в бъдеще. Ще намерите време, за да подхранвате отношенията в живота си, които са най-важни за вас и дайте възможност за растеж. Това лято ще стартира пътуването ви за личностно израстване. Изглеждате добре, и се чувствате добре, така че може да се каже, че животът ви е доста добър, Риби!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама