Не закачайте тези зодии, когато са в лошо настроение


Не закачайте тези зодии, когато са в лошо настроение
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора са толкова агресивни и избухливи, че наистина е по-добре да не ги закачате, когато са в лошо настроение. Те могат да се държат в границите на приличието, но ще трябва да положат определени усилия за това. Така че е по-добре просто да не ги занимавате, когато нещо в живота им не върви или се чувстват гневни. Вижте кои са тези зодии:

Козирог

Козирогът дори в лошо настроение знае как да се контролира. Но той, както всички хора, също има свои граници на самоконтрол. По правило, ако бъде нарочно нападнат, той веднага ще реагира. И горко на този, към когото ще бъде насочена тази реакция. В най-добрия случай този човек научава много нови и безпристрастни неща за себе си и дори няма време да се защити. В най-лошия случай... Трябва да сте подготвени за факта, че Козирогът понякога не може да контролира нито ума си, нито ръцете си. Внимавайте как се държите с този зодиакален знак.

Телец

Телецът може да запази спокойствие и уравновесеност дълго време, но ако се ядоса или разгневи, всички опити да го успокоите са безсмислени. По-добре не се опитвайте да говорите с него. Абсолютно всичко ще го раздразни и тогава може да избухне. Най-добре е да изчакате, докато Телецът се успокои. За щастие, той преминава през това сравнително бързо.

ТОВА СА ЗОДИИТЕ, КОИТО ОСТАВАТ СПОКОЙНИ ВЪВ ВСЯКА СИТУАЦИЯ

Лъв

Лъвът предпочита да демонстрира своята добра природа и лоялност към хората. Но само до момента, в който някой го ядоса. Тогава става ясно защо зодиакалният знак се нарича Лъв – той полудява и започва да вика, като изобщо не се страхува от последствията, до които може да доведе поведението му. Освен това, дори да е сгрешил - никога не признава грешката си.

Стрелец

Стрелецът има две тактики на действие. Първият, по-популярният, е, че в случай на проблеми и конфликти той автоматично се скрива някъде и напуска територията. Втората тактика е по-рязка – тъй като Стрелецът е огнен знак, нищо няма да го спре да избухне и да предизвика конфликт. Не забравяйте, че този зодиакален знак е много емоционален и избухлив. Въпреки това, Стрелецът винаги ще се извини, ако в яда си ви е обидил или наранил по някакъв начин.

Скорпион

Скорпионът може перфектно да маскира своите емоции и чувства. Точно до момента, в който е в състояние да се контролира. Но уви, страстта и яростта, които са толкова характерни за зодия Скорпион, вземат своето влияние.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама