Недостатъците на мъжете според зодията


Недостатъците на мъжете според зодията
Снимка: iStock/Guliver

За какво трябва да се подготвите във връзките с мъже от различни зодии? Астролозите дават отговор на този въпрос. Ето какви са недостатъците на мъжете от различните знаци.

Овен

Мъжът от този знак бързо губи интерес към жените. Веднага след като започне връзка, той вече флиртува с други дами.

Телец

Телецът не обича да бъде активен във връзките, така че срещите с амбициозни дами бързо приключват. Той е не е от мъжете, които харчат пари за любимата си.

Близнаци

Този знак има два типични недостатъка. Той обича да говори постоянно и е трудно да вземете думата от него. Освен това е изключително мързелив и това не се харесва на околните.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ ИМАТ УСПЕХ ВЪВ ВСИЧКО

Рак

Ракът ви ще отблъсне веднага след като изречете обидна дума по негов адрес. Той е капризен като дете и това не се харесва на дамите.

Лъв

Лъвовете често започват да се държат апатично, веднага след като получат желаното от партньорката си. Те показват безразличие, само за да разберат дали чувствата на жената до тях са искрени.

Дева

Девите са прекалено отдадени на работата си и това често провокира конфликти във връзката. Необходимо е от началото да знаете, че вашият любим често ще остава да работи до късно.

Везни

Мъжете Везните се оставят на течението. Дори и са виновни, те никога не се извиняват и очакват жената да им се извини.

Скорпион

Скорпионът е фокусиран върху малките неща. Но ако изтърпите едночасова дискусия с него, той ще остане впечатлен от вас и ще ви покаже цялата си любов.

Стрелец

Стрелците не се чувстват комфортно, докато всичко около тях не е перфектно. Мъжът от този знак изисква от жена си да бъде перфектна. Само ако сте готови да подобрите много в себе си, ще имате успешен брак с него.

Козирог

Козирозите се смятат за реалисти, но всъщност те са по-скоро песимисти. С възрастта мъжете от този знак променят нагласата си.

Водолей

Често бракът с мъж Водолей приключва заради ежедневни проблеми. Единствено раждането на дете може да промени ситуацията към по-добро.

Риби

Рибите са погълнати от собствените си мисли и понякога не могат да разграничат фантазията си от реалния живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама