Нещо ХУБАВО ще се случи в дневния хороскоп за 4 юли


Нещо ХУБАВО ще се случи в дневния хороскоп за 4 юли
Снимка: iStock/Guliver

Денят ще бъде мрачен, но само навън. В сърцата на някои зодии ще пламне интерес, който може да се превърне в началото само в неангажираща връзка, а след това... кой знае в какво.

Ето какво ви чака днес според зодията ви:

Овен

Този вторник малко повече положителни емоции няма да ви навредят. Ако имате семеен въпрос за решаване - вслушайте се в себе си и интуицията си, тя ще ви даде верните отговори.

Телец

През този ден бъдете по-подозрителни и внимателни към колеги и началници. Всичко, свързано с работата ще е несигурно и неясно, независимо колко примамливо изглежда на пръв поглед. Вглъбете в себе си и изяснете целите си.

Близнаци

Този вторник не е подходящ за сключването на сделки, преговори и уреждане на документи. Обадете се на приятели. Помислете с кого не сте се виждали отдавна, а ви е скъп. Това ще е ценното на деня.

Рак

Този вторник опитите ви, свързани с откриването на таен източник на доходи няма да се осъществят. Разочарованието от несбъдването на финансовата изгода ще ви натъжи. Ще изживеете обаче много приятни мигове с човек, който споделя възгледите ви за живота.

Лъв

Този вторник няма да сте много комуникативни. Сега не ви се говори и не искате да се виждате с хора. Сега това е напълно обяснимо. Просто имате нужда да останете насаме със себе си и да направите равносметка. Уединете в дома си или на някое отдалечено от града място.

Дева

Този вторник звездите ще изискват от вас да направите жертва. Ще трябва да обърнете внимание на семейството си. Може би за момента ще ви се стори, че това ще ви струва скъпо, но работа се намира, а близки хора- по-трудно.

Везни

Този вторник няма да сте склонни да склоните глава и да се откажете от мнението си, независимо пред кого защитавате идеите си. Това може да не мине без последици, но вашата вярност към вярванията ви ще е най-ценната добродетел.

Скорпион

Този вторник е време да загърбите притесненията, свързани с въпросите от финансово естество. Не всичко е пари! Притесненията от последните седмици са разклатили здравето ви- на това трябва да обърнете внимание.

Стрелец

Сега е време да бъдете по-разумни в боравенето с финансовите средства. Особено ако са общи. Днес ще ви се наложи да теглите чертата и сметките май няма да излязат. Затегнете колана следващите дни.

Козирог

През този ден бъдете нащрек. Нещо от миналото ще се опита да ви застигне отново, а вие отдавна сте го изхвърлили от живота си. Не правете компромиси със себе си.

Водолей

През този ден се доверете на интуицията си. Освен това отделете повече време на децата и отговорете на всичките им въпроси. Фантазията ще ви помогне, може дори да измислите ваша собствена приказка.

Риби

Този вторник ще бъде успешен за всичко, което е свързано с информация и комуникация. Ще ви върви и събирането на необходимите ви документи. Изобщо всичко, свързано с данни, което до момента не ви се е отдавало, сега ще ви се отдава с лекота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама