Нещо хубаво ще стане ДНЕС в хороскопа за 23 юни


Нещо хубаво ще стане ДНЕС в хороскопа за 23 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Колкото и да не ви се вярва правилата понякога важат, това означава, че и трябва да се спазват. Или поне направете така, че да сте сигурни, че сте опитали всички общопризнати начини за действие.

Телец

Денят предполага сериозен разговор с член на семейството. Не може да го отлагате повече. В името на спокойното бъдеще ще трябва да направите някои компромиси. Спазвайте доброто възпитание.

Близнаци

Денят ще бъде незабравим след непланирана среща с ваш скъп приятел. Не се колебайте да разпуснете, петък е все пак. Предупредете у дома, че ще закъснеете, за да няма сърдити.

Рак

Бъдете по-умерени. Не че това е гаранцията, че замисленото ще се получи, но поне не си поставяйте сами ограничения. Много вероятно е да имате по-добри шансове отколкото предполагате, на които да си попречите сами.

Лъв

Денят ще е напрегнат, но ще може да разпуснете още в ранния следобяд. Ще има колеги, които да ви отменят. Не се колебайте да ги помолите за това.

Дева

Настроени сте апатично, но достатъчно, за да давате оценки. Много е важно точно сега да се въздържате от такива, особено ако не сте запознати с обстоятелствата.

Везни

Бъдете по-търпеливи към близките си. Те изпитват своите трудности в момента. Натякването не води до нищо добро. Представете си, че сте на тяхно място.

Скорпион

Преценете добре рисковете. Изпълнението на ваше желание по-скоро ще ви донесе неприятности, а удоволствието ще отмине прекалено бързо. Бъдете далновидни.

Стрелец

Изолирали сте се от някои процеси и сега ще ви е нужно време да се адаптирате. На останалите също, така че се заредете с търпение, докато отношенията се върнат на същото ниво.

Козирог

Предстои ви ден, в който е добре да покажете борбеността си. Ако искате да постигнете целта си точно днес не трябва да се отказвате. Времето ще мине по-бързо, отколкото сте си го представяли.

Водолей

Колкото и да ви е странно близките и приятелите ви ви обичат и ценят много. Но и те имат своите нелеки моменти. Опитайте се да сте по-разбиращи и търпеливи.

Риби

Денят ще ви предложи предизвикателство, което ще е напълно по силите ви, въпреки че няма да сте на това мнение. Не се съмнявайте в себе си и се впуснете в него. Ще учудите и себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама