Нещо МАГИЧЕСКО за една зодия в хороскопа за 27 февруари


Нещо МАГИЧЕСКО за една зодия в хороскопа за 27 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Денят обещава чудеса, но ще трябва да им съдействате малко, за да се случат. Не се страхувайте да бъдете различни. Ето какво още ви очаква днес според звездите...

Овен

Този вторник може да сключите много изгодна сделка, стига да не се лакомите прекалено. Преценете добре реалните си възможности и ви чака добра печалба.

Телец

Този вторник може да загубите приятел. Истината е, че хората се променят и това важи и за двама ви. Няма нищо фатално в случилото се.

Близнаци

Денят обещава промяна, стига вие самите да сте готови за нея. Вие сте главният двигател на събитията и без вас нищо не може да се случи, но трябва.

Рак

Бъдете сигурни, че сте на прав път. Срещате трудности и сте на път да се откажете, но точно това е признакът, че нещата се движат в правилната посока.

Лъв

Този вторник си обещайте, че ще се грижите повече за себе си. И направете така че да спазите това обещание. Направете план за първите 2-3 неща, с които ще се поглезите.

Дева

Имате някои пропуски за попълване и това може би няма да се получи само с вашите усилия. Не се колебайте да се запишете на курсове, които ще ви дадат повече самочувствие в служебно отношение.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама