Нещо НЕОЧАКВАНО ще се случи в хороскопа за 17 август


Нещо НЕОЧАКВАНО ще се случи в хороскопа за 17 август
Снимка: iStock/Guliver

Денят ще бъде наситен с много емоции. Някои зодии ще трябва да се справят с клюки, които ще се отровят деня им. Не се връзвайте, това е ключът към преминаването през ситуацията. Други зодии ще са много щастливи от избора, който ще направят до края на деня. Ето какво ви чака днес според зодията:

Овен

Последователността ще бъде ваш първи приятел в днешния ден. Не се притеснявайте да не изпуснете срокове. Добре свършената работа си е добре свършена работа! Не се надявайте на много топли отношения с половинката ви, не и след начинът, по който се държите напоследък. Спрете да гледате малките неща, които ви дразнят и погледнете цялостната картинка. По-щастливи никога не сте били, тогава какво повече искате от човека до вас?

Телец

Осланяйте се повече на опита на другите. Наблюдателността може да бъде прекрасно качество и да ни спести много грешки. Не всичко трябва да изпробваме на себе си, за да разберем, че не работи. Нещо неочаквано ще се случи днес за вас. Човек, който дори не мислите, че ви симпатизира като човек, ще ви признае чувствата си. Ще обясни, че дръпнатото му поведение е просто защитна реакция, но е дошло време, в което вече трябва да признае какво чувства. Ако имате партньор, непременно му споделете случката и не скривайте това.

Близнаци

През този ден не се предоверявайте на хора, които познавате от скоро. Колкото и да сте сигурни в професионалните им качества, в случая може да надделеят лични, а това може да се обърне срещу вас...

... за всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама