Нещо НЕВЕРОЯТНО ще се случи днес... в хороскопа за 14 юли


Нещо НЕВЕРОЯТНО ще се случи днес... в хороскопа за 14 юли
Снимка: iStock/Guliver

Чака ни много вълнуващ ден... особено за някои зодии, които ще бъдат много щастливи от някои изненади през деня. Трябва да ви кажем, че земните знаци трябва да обърнат внимание на половинките си, защото се чувстват малко пренебрегнати. Водните знаци пък не бива да забравят от къде са тръгнали и да не вирнат носове, защото околните ще ги сметнат за самозабравили се.

Овен

През този ден спокойствие ще ви донесат приятните ви спомени. Прибегнете до всички, разрешени от закона, начини да останете спокойни и разумни. Към края на деня ще се наложи да излезете по молба на близък приятел. Той ще има да ви каже нещо важно и не се тревожете, за хубаво е.

Телец

През този ден ще трябва да признаете, че партньорът ви е бил прав. Не го приемайте като сериозно поражение или критика към възможностите ви. Такива неща се случват. Денят ще бъде особено специален за вас. Ще се случи нещо невероятно, ще научите новина, която ще промени живота ви и ще ви накара да полетите от щастие.

Близнаци

През този ден ще ви подсетят, че сте дали обещание. Направете всичко по силите си, за да го изпълните. Заложени са доверието на важен за вас човек и авторитета ви. Близък до вас човек, с който нямате романтични взаимоотношение, ще признае чувстата си към вас. Ще бъдете изключително изненадани и поласкани, но как ще отговорите, зависи от вас.

Рак

Предстои ви напрегната среща с ваш сериозен съперник. Бъдете уверени в правотата и силите си. Секунда съмнение може да ви коства победата. Не бъдете мнителни, вярвайте повече на хората и се оставете в ръцете им, за добро е. Най-хубавото нещо от деня ще бъде парична печалба, която идва в невероятно точен момент. Опитайте късмета си!

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама