Нещо ще се случи ДНЕС в хороскопа за 19 юли


Нещо ще се случи ДНЕС в хороскопа за 19 юли
Снимка: iStock/Guliver

В сряда ще се случат някои непредвидени неща, които може да объркат плановете ви за деня. Не бъдете много остри в реакциите си, просто останете спокойни и действайте разумно. Към края на деня всичко ще се подреди.

Ето и какво ви чака според зодията за 19 юли:

Овен

През този ден ви очаква важна находка. Най-трудно ще ви бъде да решите какво точно да правите с нея, но точно в това ще е смисъла на случилото се. Много интересен ден ви очаква, ще прилича почти на сън. Изглежда, че парите се появяват точно тогава, когато най-малко очакваш.

Телец

През този ден най-важното за вас ще бъде да не отстъпвате от позициите си. Ако в хода на спора, обаче разберете, че не сте били прави е добре да признаете поражението си. В любовта нещо се случва и не може да разберете каква е причината. Дали човекът до вас се е влюбил в някой друг... или просто сте прекалено мнителни. Може би трябва да поставите въпроса направо.

Близнаци

Комуникацията е двустранен процес и е много важно да разберете, че освен да ви слушат е нужно и вие самите да се вслушате в думите на останалите. Проявете повече търпение към събеседника си.

Рак

Колкото и невероятно да ви се струва близките ви се досещат за чувствата ви дори ако не сте отворили и дума за тях. Време е да подредите...

... за всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама