НЕЩО ще се случи в седмичния хороскоп за 31 юли - 6 август


НЕЩО ще се случи в седмичния хороскоп за 31 юли - 6 август
Снимка: iStock/Guliver

Последният ден на месец юли и първата седмица на август ще поднесат много емоции на зодиите. Някои зодии ще приключат с любовните терзания и най-накрая ще имат ясно за това какво ще се случи между тях и обекта не техните желания. Други зодии пък ще се радват на късмет чисто финансово и им е писано да спечелят малка, но задоволителна сума пари. Ето какво ни чака в новата седмица:

Овен

През тази седмица насочете усилията си към постигането на личните ви цели, свързани с подобряването на финансовото ви състояние. Сега никой няма се опитва да пречи на начинанията ви. Вторник ще бъде успешен ден за преговори в тази насока, така че не пропускайте шанса си. Важното е да следвате единна линия на поведение. Много рядко се появява такава възможност, за да не използвате шанса си. Неделя може да стане един от запомнящите се дни в живота ви, когато ще постигнете така търсения баланс между личния животи и професионалното ви развитие.

Телец

През седмицата ще ви е трудно да се съсредоточите за работа, което е напълно обяснимо. От вас ще се изисква високо ниво на дисциплина и хладнокръвие, които ще трябва да проявите, за да постигнете целите си. Нищо не е напълно черно, така че в началото на периода ви очаква приятна изненада, която ще разреди напрежението. Порадвайте ѝ се за малко и много скоро се залавяйте за работа, за да не пропуснете важни срокове. В петък може да имате някои разногласия с половинката ви. Умората ще си каже думата, така че не се оставяйте да ви водят емоциите, те няма да са ви добър съветник. През почивните дни оставете домашната работа за друг път и възстановете силите си.

Близнаци

През тази седмица не предприемайте важни стъпки и не взимайте сериозни решения. Най-добре оставете нещата такива каквито са. Няма да имате ясна представа за нещата. Някой друг ще дърпа конците и може дори да не разберете какви са намеренията му. Възможно е да има противопоставяне на мнения. Опитайте се да не вземате страна и да заемете неутрална позиция. През целия период бъдете внимателни с употребата на лекарства. Най-добре избягвайте алкохола, особено ако сте на морето или близо до вода. Неделя ще компенсира тежката седмица и ще имате приятни моменти, изпълнени с много любов и романтика.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама