Нещо вълнуващо в хороскопа за 24 юли


Нещо вълнуващо в хороскопа за 24 юли
Снимка: iStock/Guliver

Това е ден, в който трябва да откриете нова страница за себе си. Не се колебайте да приключите със старите си навици, които до сега не са ви дали нищо добро. Ето какво още ви очаква:

Овен

Този понеделник бъдете по-мили към себе си. Още от сутринта не се колебайте да започнете на нови дейности, първи опити в непознати за вас сфери. Не си поставяйте прекалено високо летвата.

Телец

През този ден можете да бъдете себе си повече, от когато и да било. Дано имате късмета да сте в почивка и в най-добрия случай на морето.

Близнаци

Този понеделник ще е непредвидим. Точно когато си помислите, че нещата са се подредили и сте в очакване на резултата може да се появят изненадващи фактори, но вие, естествено ще се справите.

Рак

Този понеделник всички погледи ще са насочени към вас. Ще привличате всякакви личности и някои от тях ще са ви неприятни и досадни, но не бързайте с крайното мнение.

Лъв

През този ден не се напрягайте прекалено. Сега е моментът да си угаждате повече без това да има каквито и да било последици за съвестта ви.

Дева

Това е ден, в който трябва да откриете нова страница за себе си. Не се колебайте да приключите със старите си навици, които до сега не са ви дали нищо добро.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама