Невероятно щастие очаква 1 зодия на 28 август


Невероятно щастие очаква 1 зодия на 28 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник изведете на преден план най-рационалното от себе си. Сега не е време за проява на емоции. Ако толкова искате да дадете воля на чувствата си, нека за това разберете само вие.

Телец

През този ден може да се срине представата ви за голям авторитет във вашите очи. Оставете си няколко мига окопитване, след което бързо прехвърлете погледа си върху друга цел. Разсейването е най-доброто лечение.

Близнаци 

Това е ден за сериозна мобилизация в работата. Колкото и да се дърпате от изпълнението на ваше задължение, ще трябва да се стегнете и да го изпълните. Нито ще боли, нито ще е досадно, а и ще се разтоварите психически.

Рак

Денят ще ви накара да преразгледате нечие предложение. Не бъдете прекалено подозрителни. Възможно е да спечелите повече, отколкото предполагате.

Лъв

Това е ден, в който няма да успеете да вземете това, което искате от първия път. Може да се сбъркали момента. Това обаче не означава, че няма да има друг, по-подходящ, такъв.

Дева

Това е ден за музика и красиви емоции. Опитайте се да прекарате повече време навън. Имате нужда да заредите сетивата си с повече красиви усещания.

Везни

Днес ще се наложи да разкриете не много известна част от характера си. Нека този, който е предизвикал откритието, да има предвид, че притежавате още качества. 

Скорпион

Денят ще ви припомни ваша стара любов. Няма нищо лошо да изпиете едно питие заедно, но само толкова!

Стрелец

Не е възможно винаги да сте прави, поне не изцяло. Имате някои пропуски, които са очевадни и най-изгодната ви позиция ще бъде да си признаете сами.

Козирог

Днес не настоявайте за нещо, което не ви се дава от първия път. Може да не е дошъл подходящият момент.

Водолей

Денят обещава приключения, които ще събудят вкуса ви към нови удоволствия. Настъпва интересен момент в живота ви, когато трябва да се простите с някои от скучните ви навици и да придобиете нов.

Риби

Днес се щадете повече от всякога. Може да си спестите мнението, а това от своя страна ще ви спести главоболия и излишни разправии.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама