Невероятно щастлив ден очаква една зодия на 1 ноември


Невероятно щастлив ден очаква една зодия на 1 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден ще имате шанса да се докажете като романтична личност пред половинката си. Единственото затруднение ще бъде да не забравяте да сте такива по-често.

Телец

През този ден не забравяйте за здравето си. Ако не се чувствате добре, не отивайте на работа, а останете у дома, за да се лекувате и да си починете.

Близнаци

Денят ще бъде ново начало за вашето личностно развитие. Ще се запознаете с нова ситуация, непривична за вас. Не бързайте да се оттегляте, има какво да научите. 

Рак

Днес не заемайте позиция по въпрос, който не ви е съвсем ясен. Човекът, който ви пита, ви има доверие, а вие може да го подведете. Бъдете честни и заявете, че нямате мнение.

Лъв

Денят ще ви завари неподготвени за цялата тупурдия, която ви очаква. Обуйте си удобни обувки и си вземете шоколад, за да се справите с предизвикателствата.

Дева

Този четвъртък си отваряйте очите добре. Възможно е да пропуснете късмета си, вгледани в ненужни дреболии. Опитайте се да бъдете над нещата.

Везни

Денят ще ви окаже подкрепа в лицето на верен приятел, който ще ви подаде ръка. Не мислете какво ще му струва това, щом е казал - значи ще ви помогне.

Скорпион 

Денят ще ви напомни, че имате подкрепата на много хора. Колкото и съмнения да имате в себе си, време е да започнете да ги разчиствате.

Стрелец

Днес слънцето ще изгрее и на вашата улица. Ще ви е чудно как сте могли да се подадете на депресията от последните дни. Повече не се давайте! 

Козирог

Днес не се колебайте да помогнете на непознат. Това не означава да се раздадете докрай, а да направите само необходимото.

Водолей 

Нямате много варианти за действие при справянето със семеен проблем, така че направете всичко по правилата. Ще видите, че не е чак толкова страшно, нито унизително.

Риби 

Днес бъдете нащрек за изненадващи действия от страна на конкуренцията. Останете любезни, но не се колебайте "да си плетете кошницата."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама