Незабравим ден за 2 от зодиите в хороскопа за 16-ти март


Незабравим ден за 2 от зодиите в хороскопа за 16-ти март

Овен

Днес не се жалете. Малко повече самоувереност и практичност ще ви помагат да се справяте с всичко. Проявявайте далновидност и мислете за последствията от действията, които възнамерявате да предприемете. В любовта бъдете по-търпеливи с вашата половинка, за да нямате търкания и неразбирателства. Понякога вие трябва да сте силните и да подкрепяте по-слабите от вас. Някой ден може да е обратното...

Телец

Още в първите часове на работния ден обмислете всичко важно, което ви предстои да направите. Денят ще е успешен и за лични срещи. Някои противоречиви ситуации може да се изострят, но ще имате шансове да оправите нещата. В любовта ви чака нещо незабравимо. Ще получите най-вълнуващото обяснение в любов, което ще ви остави без дъх и без думи. Насладете се на топлото внимание и бъдете щастливи!

Близнаци

През този ден не си поставяйте си неизпълними задачи, и не набелязвайте срокове. Към края на деня вече смело може да започнете да мечтаете за красив живот и любов. Не бързайте за никъде, наслаждавайте се на спокойствие и хармония. Ще ви е трудно да се преструвате, че не забелязвате вниманието от страна на ваш колега/колежка. Трябва да помислите дали това може да навреди на връзката ви.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама