Никога не излизайте с тази зодия


Никога не излизайте с тази зодия
Снимка: iStock/Guliver

Има връзки, на които просто не им е писано. Независимо колко много усилия полагате, химията просто липсва. Колкото и да ви е трудно да го признаете, най-доброто решение в такива ситуации е да си тръгнете. Понякога не е лесно да продължиш напред, затова често стоим в токсични връзки прекалено дълго, самоубеждавайки се, че нещата ще се оправят. Но в повечето случаи това е просто заблуда.

И ако вярвате на астрологията, трябва да знаете, че може да избегнете любовната мъка. Има зодии, които просто не са съвместими и при тях щастливите отношения са почти невъзможни. Разбира се, има и изключения, но ви предлагаме да бъдете нащрек с представителите на тези зодии.

Овните не излизайте с Раци

Раците са много чувствителни, а Овните не са от най-търпеливите хора на планетата. Искате да правите различни неща и да се впускате в предизвикателства, но Раците предпочитат първо да помислят и ако всичко изглежда добре, правят планове. Те са прекалено предпазливи за вас.

Телците не излизайте с Водолеи

Обичате нещата по определен начин и вярвате, че ако нещо не е счупено, няма нужда да го поправяте. На Водолеите от своя страна им харесва да нарушават правилата през цялото време, понякога просто за забавление. 

Близнаците не излизайте с Козирози

Козирозите ще ви отегчат. Да, те са добри хора, но не са достатъчно вълнуващи за емоционалните Близнаци. Освен това, Козирозите са прекалено честни за Близнаците и са готови да им кажат своето мнение в най-неподходящите моменти. Козирозите обичат да планират нещата, а вие предпочитате да сте спонтанни и да не мислите толкова.

Раците не излизайте с Деви

Вие сте много емоционални и имате нужда от човек, който ще ви разбира и подкрепя. Девите са прекалено критични и държат емоциите си под повърхността. Твърде сте различни и ще има много конфликти между вас.

Лъвовете не излизайте със Скорпиони

Лъвовете са забавни, обичат да флиртуват и да привличат вниманието, което може да не се хареса на ревнивите Скорпиони. Представителите на тази зодия също така са доста пестеливи по отношение на комплиментите, а вие обичате да ги получавате доста. 

Девите не излизайте със Стрелци

Стрелците обичат преследването, а Девите го мразят. Стрелците са прекалено безгрижни и със свободен дух, като често не мислят как действията им биха ви се отразили.

Везните не излизайте със Скорпиони

Скорпионите по природа са емоционални и страстни и нямат проблем да отидат на война заради нещо или някого, на когото държат. С други думи, те не се притесняват да спорят. Везните търсят хармония и със сигурност няма да получат това от Скорпиона.

Скорпионите не излизайте с Овни

И двете зодии са независими и обичат предизвикателствата, но накрая прекалено често си блъскате главите, тъй като всеки от вас иска да бъде лидер. Вие сте перфектни за нещо неангажиращо, тъй като сексуалната химия ще бъде невероятна, но всичко по-продължително ще доведе до прекалено много конфликти.

Стрелците не излизайте с Телци

Промяната и срещата с нови хора е вашето гориво. Обичате да сте спонтанни, а това определено не са Телците. Те са практични и земни, докато вие обичате да смесвате нещата и винаги да опитвате нови неща.

Козирозите не излизайте със Стрелци

Стрелците обичат да се смеят и да бъдат във вихъра на нещата, докато Козирозите са по-стабилни и непоколебими. Отношението на Стрелците "каквото и да е" и "където и да е" определено не се нрави на Козирозите. 

Водолеите не излизайте с Риби

Водолеите имат нужда да бъдат с други уникални и независими хора, а Рибите са прекалено взискателни. Рибите имат нужда от внимание и грижа, а Водолеите са заети да се опитват да спасят други хора и планетата.

Рибите не излиза с Близнаци

Рибите може да са мечтатели, но дълбоко в себе си те искат човек, с когото да имат сериозна връзка и да обичат. Не им харесва да се срещат с много хора и са по-скоро моногамни. Близнаците имат нужда от пълна свобода и ако се чувстват вързани, стават нервни. Сърцата на Рибите лесно биват разбити и ако не разбират защо Близнаците се държат така дистанцирано, могат да бъдат много наранени.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама