НОВА любов за 2 зодии в седмичния хороскоп за 10-16 април


НОВА любов за 2 зодии в седмичния хороскоп за 10-16 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица е време за поправяне на грешките. За някои от тях дори не сте подозирали и самото осъзнаване може да ви хвърли в шок. Най-трудно ще ви бъде във вторник. Ако е необходимо наблегнете на храни, богати на витамин В, които действат успокояващо на нервната система. Вземането на важни решения отложете за друг период. Въоръжете с максимално търпение и дисциплина. Ставайте по-рано и взимайте контрастен душ, за да помогнете на тялото си да се справи с стреса. Избягвайте алкохола, сега той е напълно противопоказен. Опитайте се да чувате повече и да разбирате човека от среща, тогава рискът от допускане на грешки ще е минимален.

Телец

Тази седмица ще бъде изключително успешна за представителите на знака Телец. Щастието ще ни се усмихне и съдбата ще ви пази в почти всички сфери от живота. Сега е моментът да се захванете с довършването на стари проекти. Резултатът ще е повече от впечатляващ. Във вторник и сряда е най-добре да не се товарите с излишни задължения, особено ако не влизат във вашите отговорности. Съществува риск да не ви стигне времето и да си разпилеете силите напразно. През последните два работни дни е добре да внимавате при подбора на думите ви. Има вероятност да се изкажете прекалено остро и да засегнете някого без това да е било целта ви. Ако нещо ви измъчва не се колебайте да го споделите с близкия ви човек. Какъвто и да е проблемът ви той ще се опита да ви разбере и утеши.

За всички ЗОДИи - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама