Нова тръпка за една от зодиите в дневния хороскоп за 21 февруари


Нова тръпка за една от зодиите в дневния хороскоп за 21 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник се пазете от онези, които ви говорят хубави думи. Не че не ги заслужавате, но това съвсем не е случайно и целта не е от най-благородните. Все пак може да отвърнете с усмивка. В любовта трябва да се потрудите и да измислите изненада, която ще смекчи острото настроение на половинката ви. Явно някъде сте сгафили и трябва да поговорите, да се извините и да изненадате с нещо половинката си.

Телец

През този ден може да си позволите умерени излишества. Първото определете границата си и след това действайте. Не позволявайте на никого да ви спира. Имате право на всичко, което ви доставя удоволствие. В любовта ще научите тайна, която дълбоко ще ви смути. Не се оставяйте на емоциите, а действайте рационално. Изчакайте вечерта, за да поговорите насаме и се изяснете. Понякога няколко думи са нужни, за да ви докажат, че грешите.

Близнаци

Удоволствието днес ще е свързано с малко стръмни пътища. Никак няма да ви е лесно, но скоро ще си бъдете изключително благодарни, за всички усилия, които сте положили. От сега мислете как ще се възнаградите. В любовта...

... за всички ЗОДИИ ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама