Нови приключения за една зодия на 29 август


Нови приключения за една зодия на 29 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес денят ще е сложен за вас. Ще ви е доста трудно да изясните собствените си мисли, пък какво остава за тези на околните.

Телец

Днес може да се окажете жертва на някаква мания. Да се опитате да се преборите с нея ще е загуба на време, така че се отпуснете.

Близнаци

Днешният ден ще бъде благоприятен за вас във финансово отношение. Ще можете да решите проблеми, които са се трупали от много време.

Рак

Тази събота ще бъдете обградени от любов и признателност. Напълно сте заслужили всичко, което ви се случва - насадете му се!

Лъв

Днес ще бъдете идеалното съчетание на оптимист и реалист. Това ще ви даде идеална възможност да прецените нещата по адекватен начин.

Дева

През този ден ви очакват много нови приключения. Насладете се на свободата си и на компанията на любимите си хора.

Везни

През днешния ден ще се сетите за ваша мечта. Не се измъчвайте с обвинения, че не сте успели, а помислете как бихте могли да я осъществите.

Скорпион

Този петък не си позволявайте да се сърдите на някого. Всичко, което търпим от околните, е с нашето позволение.

Стрелец

Склонни сте да преувеличавате проблемите си и да ги преживявате прекалено тежко. Направете всичко възможно, за да се вземете в ръце.

Козирог

Това не е ден за реализиране на планове. Изчакайте по-благоприятен момент. Той ще настъпи съвсем скоро.

Водолей

Финансови затруднения могат да ви накарат да се обърнете към приятели за помощ. Освен това ви предстои да направите сериозен избор.

Риби

Днес околните ще бъдат толкова доброжелателни и отстъпчиви към вас, че може да си помислите, че става нещо нередно. Не се вълнувайте напразно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама