Ново начало за една зодия на 22 февруари


Ново начало за една зодия на 22 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес не се колебайте да си изкажете мъката. Таейки всичко в себе си, няма да оправите проблема. Половин мъка - споделена мъка.

Телец

Днес съвсем спокойно можете да се възползвате от нечия помощ. Това ще ви даде възможност да си починете и няма нищо лошо в това.

Близнаци

Това е ден за промяна. Може да е нещо малко, но да внесе различие в ежедневието ви. Започнете от бюрото си.

Рак

Този петък ви очаква сериозен повод за празнуване. Отпуснете душата си и се веселете по ваш вкус. Не забравяйте да се обадите на повече приятели.

Лъв

Това е ден, който да посветите на близките си. Оставете работата на заден план. Тя няма да избяга, но трябва да възстановите доверието в семейството си. 

Дева

Днес не се разкривайте изцяло, колкото и да се изкушавате. Някой може да ви манипулира и после да използва дадената от вас информация.

Везни

През този ден не позволявайте на никого да ви налага желанията си. Вече е време да направите първата крачка по пътя към новия ви живот.

Скорпион

През този ден е добре да предприемете нов начин за действие. Досегашните прийоми са остарели и няма да ви свършат работа. Бъдете упорити.

Стрелец

През този ден може да ви налегне меланхолия, но това е един лесен начин за избягване на проблемите. Най-добре потърсете отдушник в изкуството или спорта.

Козирог

Това е ден, в който да помислите за храненето си. Сега ще ви е лесно да промените менюто си. През почивните дни не се отклонявайте от плана.

Водолей

Това е добър ден за довършване на дейности по дома. Работата ще ви донесе удовлетворение и признание от страна на близките ви.

Риби

Този петък ще трябва да проявите повече твърдост на характера. Не отстъпвайте от позицията си, като проявявате максимално дипломатичност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама