Новолуние на 16 август носи обрат в живота на тази зодия


Новолуние на 16 август носи обрат в живота на тази зодия
Снимка: iStock

Новолунието е отличен период за всички зодии да използват енергиите, за да изяснят върху какво точно искат да се фокусират в живота си и дадат тласък на промени в житейския си път. За тази зодия обаче, независимо дали е готова, или не - идва период на обрат в живота.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 14-20 август 2023

Стрелец

Новолунието в Лъв на 16 август дава силна енергийна вълна за промяна в живота на Стрелците. Тя ще ви насърчи да се свържете с вашите страсти, да се върнете към проекти или хобита, за които сте забравили, и да дадете приоритет на радостта и лекотата.

Една от най-високите октави на енергията на Лъва е качеството на простотата. Когато опростите нещата, животът може да стане по-лесен, по-малко емоционално натоварващ и можете по-лесно да освободите място за радост.

Новолунието винаги напомня за ново начало, така че ако нещо напусне живота ви по това време, знайте, че това е за ваше добро и винаги има възможност да започнете нещата отначало.

Въпреки че енергиите на новолунието в Лъва са мощни, не се страхувайте, че някои неща в живота ви се разпадат, защото това е начинът да дойдат онези работи, за които сте мечтали.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама