Оправданието, което всяка зодия дава при раздяла


Оправданието, което всяка зодия дава при раздяла
Снимка: iStock/Guliver

Овен -„Времето просто не е подходящо.“

Овните вярват, че има толкова много неща, които трябва да се видят и направят. Ако се разделят с вас, вероятно е, защото са развълнувани да правят нещо различно, вместо да признаят, че им е скучно.

Телец - „Не виждам бъдеще заедно.“

Телците са праволинейни и знаят какво искат. Обикновено се разбират добре с хората, но отделят много време да опознаят един човек. И когато са наясно, че не виждат бъдеще с вас, тогава нямат проблем да ви го кажат.

КАК ЗОДИИТЕ РАЗБИРАТ, ЧЕ ГИ ЛЪЖАТ

Близнаци – „Просто не усещам искри.”

Може би не искат да го признаят, но Близнаците обичат началото на връзките повече от която и да е част. Вълнението, флиртът, непредсказуемостта? Това е то! И след като новостта отшуми, Близнаците просто си тръгват.

Рак - „Не съм преживял старата си връзка.“

Това може и да не е вярно, но честно казано, вероятно е така. Раците са склонни да задържат нещата дълго време и миналите връзки могат да бъдат част от това.

Лъв - „Не можем да се развиваме заедно.“

В превод - те не искат да бъдат задържани. Лъвовете са щедри и обичат дълбоко, но също така са склонни да търсят партньори с потенциал. Те искат някой толкова креативен и амбициозен като тях, дори ако се интересуват от различни неща.

Дева - „Трябва да работя върху себе си.“

Реалността е, че надали има момент, в който Девата да не работи върху себе си. Те винаги ще се опитват да подобрят всеки аспект от живота си и ако това изисква раздяла – няма проблеми.

Везни - "Не си виновен ти, аз съм."

Везните не обичат да бъдат тези, които прекратяват връзката и вероятно им е отнело известно време, за да вземат това решение на първо място. Независимо от причината обаче, Везните няма да сочат пръст към другия човек. Предпочитат сами да поемат вината с надеждата, че това ще облекчи болката.

Скорпион - „Заслужаваш някой по-добър.“

Скорпионите дават всичко, което имат, във връзки, но често се борят с проблемите си с доверието. Ако не получат разбиране в моментите, в които се „откъсват” в собствения си свят, просто си тръгват.

Стрелец - "Ние просто искаме различни неща."

В превод – Ти искаш семейство, а аз едномесечна ваканция в Европа. Докато Стрелецът първоначално се вълнува от идеята за връзка, те бързо променят мнението си и искат нещо различно.

Козирог – „Имам твърде много ангажименти."

Козирозите са склонни винаги да са заети. Ако обаче не са положили никакви реални усилия да опитат да внесат връзката в графика си, тогава това вероятно е било доста разсейваща връзка.

Водолей - „Просто не съм готов за нещо сериозно.“

Известно е, че Водолеят иска свободата си. Нещо небрежно обикновено е по-лесно, защото никой не може да предявява изисквания. Ако смятат, че връзката става твърде сериозна, ще натиснат спирачките.

Риби - „Обичам те, но не съм влюбен в теб.“

Рибите имат много чувства, които да сортират във всеки един момент. Въпреки че може да се чувстват напълно влюбени един ден, на следващия са несигурни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама