От какво да се ПАЗИ всяка зодия в следващите 30 дни


От какво да се ПАЗИ всяка зодия в следващите 30 дни
Снимка: iStock

Всички се стремим да бъдем най-добрата версия на себе си, да правим правилните неща, но понякога се случва така, че грешим, каквото и да предприемем. Днес ще ви подскажем какво НЕ бива да правите в следващите 30 дни според зодията ви.

Овен

Пазете се от "приятели". И по-точно от хора, които ви звънят, само когато имат нужда от нещо. Ще ви поискат голяма услуга, която ще ви коства много време и усилия, както и лична саможертва. Откажете на момента. Не ви трябват такива хора в живота!

Телец

Внимавайте в любовен план. Някой ще ви нашепва красиви думи, ще ви прави мили очи и ще се държи така, сякаш сте единствен на света. Не вярвайте на толкова бързо влюбил се човек. Вероятно иска нещо от вас, което е всичко друго, но не и чиста връзка без скришни намерения. 

Близнаци

Вярвайте на личната преценка за новите хора, които ще влязат в живота ви. Ако някой ви се струва, че не е искрен с вас - отблъснете го още в началото и не го допускайте да се доближи до вас. Внимавайте с новите запознанства - бъдете по-пестеливи и не се доверявайте на никого. Ще искат да изкопчат голяма тайна от вас, която може да провали много важна семейна връзка. 

Рак

Не подписвайте дълги документи без да сте наясно с всеки ред от тях. Възможна е измама, която ще ви коства дома или спестяванията. Наемете си адвокат при нужда, четете внимателно между редовете и оставете документите за следващ месец, в който опасността ще отмине. 

Лъв

Не давайте нищо назаем! Възможно е никога повече да не ви върнат това, което са пожелали от вас уж за малко. Някой ваш познат се прави, че има нужда от средства, но това изобщо не е така. Вероятно взима пари от всички, които са достатъчно наивни, за да му дадат. Не го допускайте и откажете всякакви подобни молби.  

Дева

Пазете се от роднините си. Има недоброжелатели, които ще искат да се разровят в личния ви живот и да извадят мрачни тайни наяве, които касаят само вас самите. Не ходете на семейни сбирки и избягвайте дългите разговори по телефона. Кажете, че не се чувствате добре и скоро ще наваксате времето си заедно. 

Везни

Внимавайте и много пазете любовната си връзка. Някой ще се опита да я разруши с лъжи, които никога не са се случвали. Вярвайте на човека до себе си и не взимайте импулсивни решения. В любовта доверието е толкова важно, колкото и всичко друго. Сега е моментът да застанете до партньора си. 

Скорпион

Пазете работното си място. Ваш колега ще се опита да ви измести и да се изкачи по сълбицата нагоре като ви използва като трамплин. Бъдете нащрек, вършете си работата съвестно и всичко ще се нареди. 

Стрелец

Опитайте да предпазите приятелите си, защото нов човек в компанията ще се опита да ви скара, защото ви завижда за силната връзка, която имате. Стойте настрана от него, не позволявайте на никой да си измисля лъжи по ваш адрес и бъдете силни. Този период ще отмине бързо. 

Козирог

Пазете дома си от хора, които е възможно да ви завидят много за това, което имате и което сте постигнали. Злите очи носят много лоша енергия в дома, която стои дълго време. Най-добре не канете гости за известно време или само най-близките ви роднини.

Водолей

Не вярвайте на всичко, което чуете за човека до себе си. Ще се появи човек, който много ще хареса вашия партньор и ще се опита да ви го отмъкне с всякакви измислици по ваш адрес. Дръжте се на ниво, не се впечатлявайте и обяснявайте кратко доводите си. Човекът до вас ви познава по-добре от всеки друг. 

Риби 

Внимавайте със съседите си. Има някои сред тях, които постоянно ви наблюдават и ви следят на всяка крачка. Мотивите им са неясни - какво искат, какво очакват да видят. Дръпнете завесите вечер, поздравявайте в коридора и само отминавайте. Оставете разговорите за друг път.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама