От какво се страхуват тези зодии, когато става въпрос за отношения


От какво се страхуват тези зодии, когато става въпрос за отношения
Снимка: iStock

Много от вас са виждали как сладките маймуни висят удобно на клоните и се люлеят от едно дърво на друго. Фактът, че някои хора понякога са привързани към най-близките си по същия начин като маймуните към техния клон, не е задължително свързан с еволюционната история. Този тип характер се дължи преди всичко на страха от загуба, който освен с лични преживявания е свързан и с астрологичните съзвездия. Разберете кои три зодиакални знака са склонни да изпитват страх от загуба в любовта и приятелството, според хороскопа.

Рак

Като една изключително чувствителна и емоционална личност, хармоничните отношения с любимия човек са особено важни за вас. Разбира се, вие избирате внимателно хората, които допускате до себе си. Но след като ги намерите, не искате никога да ги пуснете. Колко много  показвате своята привързаност и признателност към тези хора е наистина възхитително. Колкото и да искате да прекарате време с тях и мечтаете те винаги да са до вас - моля, не забравяйте себе си. В такива моменти може да научите повече за себе си и след това да споделите преживяванията със своето обкръжение, като това ще ви сближи още повече.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ВИНАГИ ОТКРИВАТ ИСТИНАТА

Риби

Като един воден зодиакален знак, вие сте особено ценени заради невероятната си всеотдайност, полезност и състрадание. Вие не само слушате близките си, но и им давате усещането да бъдат разбрани. Точно затова би било жалко, ако тревожната ви природа надвие вас в решаващите моменти. Страхът от загуба често е в начина, по който мислите относно предоставяне на свободата на другия. Пуснете негативните и тревожни мисли, поемете дълбоко въздух и имайте малко повече увереност. Всеки човек има нужда от малко лична свобода и това ще е от полза и за вашето развитие.

Дева

Всъщност имате доста силно чувство за реалност. Например, когато задачите все още не са завършени или организирате парти изненада на близките си. Девите знаят точно какво може да се приложи, кога и как. Какво ще кажете, ако прехвърлите тази яснота в емоционалното си аз? Имате толкова прекрасни хора около себе си, които ви обичат такива, каквито сте. Не се притеснявайте, че ще ви оставят. Няма! Просто им дайте малко свобода. Става особено критично, когато скриете страха си от загуба и се натоварите с него. Когато чувствате, че губите от поглед важен човек, ние си мислите най-лошото. Отпуснете се! Хората ви обичат, дори и да не са до вас във всяка секунда.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама