Пазете се от тях: Зодиите, които изневеряват най-много


Пазете се от тях: Зодиите, които изневеряват най-много
Снимка: iStock

Някои зодиакални знаци имат способността да омайват бързо противоположния пол, но за тях сериозните връзки са мисия невъзможно. Колкото и да опитват, тя просто не могат да останат верни на един. Обожават флирта и много бързо преминават от един партньор на друг.

Ето кои са те:

Везни

Везните са страхотни флиртаджии, поради което толкова много хора се колебаят да влязат в отношения с тях. И може би са напълно прави.

Те са добри по душа, общителни, като цяло готини хора. Но когато говорим за връзки – по-добре стойте далеч от тях!

Те ще продължават да си флиртуват дори да са в сериозна връзка. Просто са си такива.

Близнаци 

Близнаците не могат да останат сами и имат нужда да са във връзка. Но ако не можете да им обръщате внимание денонощно, представителите на тази зодия веднага ще си потърсят друга компания.

Вижте още: Съвет за всяка зодия за декември 2022

Жените от зодията могат да бъдат доста нерешителни и да се колебаят за всичко – включително дали са избрали правилния мъж. Ето защо най-вероятно ще се оглеждат и за някой друг.

По отношение на зодиите, които не са лоялни, Близнаците са най-склонни да изневеряват, тъй като не всеки може да задоволи нуждите им.

Козирог 

Козирогът търси нещо много специфично във връзките си - да спечели колкото може повече от тях. Това означава, че те търсят щастие, подкрепа, стабилност и може би дори постоянно внимание.

Тъй като всичко това понякога е трудно да се намери в един партньор, Козирозите често го търсят в няколко.

Телец 

По принцип те са верни във връзките си, но само ако са сигурни, че са намерили правилния човек. В противен случай не е изключено да ги видите петък вечер с някой бар с приятелки/приятели, оглеждайки се за свои жертви.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама