Перфектният коледен подарък според зодията


Перфектният коледен подарък според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Ако искате да избегнете тичането из търговските центрове в последния момент, за да купите подаръци, започнете от днес, за да подготвите коледните изненади за любимите си хора. А ако не знаете какво да им купите – тяхната зодия ще ви отговори най-добре.

Овен

На страстните и директни Овни не им липсва почти нищо в живота. Те обичат естетиката и комфорта в жилището си. Не обичат скуката и често експериментират с някои ексцентрични предмети в дома си. Във всеки случай избягвайте бежовите нюанси и няма да сбъркате, ако се спрете на артикул в модерен дух, който със сигурност ще привлече вниманието, точно като този знак.

Телец

Те се интересуват повече от качеството, отколкото от цените или марките. Подарете им нещо, което те ще искат да запазят и което винаги ще ви напомня за вашата връзка. Това може да бъде нещо като минималистично бижу, което ще пасне на всяка комбинация дрехи и няма да се набива на очи.

Вижте още: Горчиво: Тези 2 зодии ще се сгодят тази Коледа

Близнаци

Този въздушен знак лесно доминира в пространството, въпреки че не иска да го признае. Те реагират бързо и честно, но понякога настроението им може да се промени много бързо. Независимо от това, те имат артистична жилка и обичат да се грижат за себе си. Познавате ги достатъчно добре, за да можете на базата на това лесно да избирате между материали за писане и рисуване или фотоапарат, с който да запечатате споделени моменти.

подарък

Рак

Този знак, който се смята за емоционален център на зодиака, реагира положително на подаръци, които отразяват спомени. Напомнете им колко много означават за вас, като им подарите музика, която ви връща към определен период, книга от автор, когото и двамата харесвате, или снимка в рамка, която е белязала връзката ви. Събудете носталгия в тях, знаете колко много копнеят за това.

Лъв

Признаваме, че Лъвовете могат да бъдат най-сложната зодия, когато става дума за подаръци, най-вече защото следват сърцата си и е трудно винаги да знаете какво чувстват. Те са страстни и е известно, че се радват на добра компания, но и колко други обичат да прекарват времето си с тях. Ако вашият Лъв обича да е в ролята на домакин, подарете му нещо изискано за сервиране на храна и напитки.

Дева

Да, педантични са, но това не означава, че календар или планер за следващата година е идеален подарък за тях. Те обичат да пътуват, постоянно хранят ума си и понякога просто нямат време да се отпуснат, защото са наистина отговорни. Подарете им ваучер за спа процедура, маникюр, прическа... има безброй възможности за малки моменти, на които да се насладят и накрая да си починат.

Везни

В зависимост от техния стил, изненадайте ги с модно издание, което липсва в колекцията им или най-новия козметичен продукт, за който говорят от дни. Няма да сгрешите с албум или книга на любим техен автор.

Вижте още: Тези зодии ще сбъднат своя мечта до края на декември 2023

Скорпион

Те се радват да бъдат напълно отдадени на своите страсти, така че всичко, което им помага да проучат по-нататък собствените си интереси, е перфектно. За щастие, те винаги са отворени за предложения, така че можете да ги изненадате с нещо, което изобщо не очакват, защото техните интереси не се ограничават.

Стрелец

Един спонтанен жест е достатъчен за Стрелците, за да запалят страстта си към живота. Изведете ги на вечеря и събудете вкусовата им палитра, подарете им моден аксесоар. Те ще оценят, че познавате техните страсти и спонтанен подарък или излизане за тях е най-добрата комбинация.

Козирог

Те са добре организирани, родени лидери и много трудолюбиви, така че когато най-накрая имат време за почивка, понякога не са креативни. Но почивката е необходима. Подарете им диск с релаксираща музика или посещение на йога център. Ако не им подарите почивка, те просто няма да си починат.

подарък

Водолей

Мнозина ги смятат за твърде разсеяни и свободни и трудно решават какво да им подарят, но точно затова с тях е лесно. Те обичат всички видове изкуство, наслаждават се на храната... Да, интересуват се от широк спектър от неща и особено от нещо, което храни духа им и ги вдъхновява. Може би готварски курс с помощта, на който ще развият нови умения е най-подходящия подарък за тях.

Риба

Те обичат да задават въпроси и са много интуитивни, вече знаете. Обичат всичко, което предизвиква чувствата им – книги, изкуство, музика и филми. Ето защо новият албум на любимата им група е идеален коледен подарък. По същия начин, както и рамкиран отпечатък на картина от любимия им художник.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама