Перфектните жени са от тези зодии!


Перфектните жени са от тези зодии!
Снимка: iStock/Guliver

Как представителите на силния пол определят перфектните жени? Мъжете са единодушни, че съвършената за тях половинка трябва да е любяща, нежна, сговорчива, забавна и да не ги ревнува, както всъщност правят повечето дами.

Ето и представителките на кои зодии успяват да съчетаят изброените качества, превръщайки се в мечтаната партньорка за всеки мачо.

Телец

Жените от зодия Телец са атрактивни, остроумни и весели. Те се грижат за външния си вид, в добра физическа форма са и знаят как да съблазнят един мъж. Освен това имат отношение към вкусната храна, а както знаем – любовта на мъжете минава именно през стомаха. В допълнение, дамите Телци са много изобретателни и винаги намират как да изненадат половинката си – било то със сантиментален подарък, изработен ръчно от тях, или пък със секси бельо и белезници в спалнята. Въобще тези момичета са пълни с идеи, а този, който има щастието да прекара живота си с тях, е истински късметлия!

Дева

Девите са перфектни във всяко отношение, а в мъжките очи изглеждат като чудо на природата. Те са грижовни и любящи. Винаги са готови да посрещнат любимия човек с вкусна храна и прегръдки. Ще се поинтересуват как е минал денят му и ще го изслушат внимателно, без да го прекъсват или да бърборят празни приказки. Освен това, макар и да изглеждат студени, Девите са много страстни в леглото. Тези скрити лимонки винаги ще се постараят да задоволят сексуални желания на половинката си и да се представят като изкусителки.

4 СИЛНИ ЗОДИИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ СЛОМЕНИ

Овен

Ако повечето жени често влизат в ролята на малки момиченца, които имат нужда от закрила и помощ, то това не се отнася за жената от зодия Овен. Тя е самостоятелна, борбена и независима. Не обича да разчита на мъжете и да се показва слаба пред тях. Освен това има мъжко чувство за хумор и в нейната компания господата винаги се чувстват в свои води. Тази жена е перфектната за мъжете, които не се плашат да са равни с партньорката си.

Стрелец

Жената от зодия Стрелец не е като никоя друга. Тя е свободолюбива, изобретателна, пълна с енергия и жажда да опознава нови територии. С нея нямам как да ви е скучно нито минута. Дори и когато се е отпуснала спокойно на дивана, можете да сте сигурни, че умът ѝ блуждае някъде. Те обмисля внимателно следващото си приключение, което обикновено включва екстремни спортове, много слънце и красиви плажове. Мъжете, които обичат разнообразието и непредвидимите момиче, ще се чувстват страхотно с такъв спътник в живота. Около Стрелците винаги ще се забъркват в големи приключения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама