Победа за една зодия на 19 юни


Победа за една зодия на 19 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден не задавайте прекалено много въпроси. Нещата са такива, каквито са. За отговорите ще трябва да проявите търпение.

Телец

Днес ще може да се насладите на нечия красота. Само не си мислете, че вие не притежавате такава. Просто това не е вашият ден, но и той ще дойде.

Близнаци

Днес се посъветвайте с верен приятел, преди да предприемете решителна крачка. Ако не се чувствате достатъчно уверени, помолете за помощ.

Рак

Този ден може да преобърне представата ви за връзката ви. Не бързайте да обвинявате партньора си. Помислете за промяна в себе си.

Лъв

Денят ще изисква повече усилия и концентрация от ваша страна. Може да сте сигурни, че не само на вас ви е трудно, така че стиснете зъби.

Дева

Ако всичко ви се струва прекалено натоварено, значи просто трябва да разчистите някои от заниманията си. Няма как да се справите с всичко, това е очевидно.

Везни

Денят не е подходящ за големи покупки. Важното е да обмислите добре желанието си за това, което искате да придобиете.

Скорпион

Този ден ще ви донесе победа над самите вас. Колкото и да е трудно, не се притеснявайте, че вървите напред.

Стрелец

Денят ще ви подари надежда. Хубаво е да сте критични към себе си, но това не означава, че нямате своите трески за дялане.

Козирог

Днес не съдете за другите по външния им вид. Някой може просто да е имал лош ден. Дайте втори шанс.

Водолей

Колкото повече, толкова повече. Днес не си отказвайте нищо. Денят е изцяло за вас и може да грабите с пълни шепи.

Риби

Този петък ще ви даде така необходимото спокойствие. Ще може да се насладите на постиженията си. Почерпете се с нещо вкусно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама