Подходящата за вас професия според ЗОДИЯТА


Подходящата за вас професия според ЗОДИЯТА
Снимка: iStock/Guliver

Изборът на кариера може да бъде едно от най-големите (и най-трудните) решения, които всеки от нас някога ще вземе. Ако се чувствате претоварени от вашите възможности или искате да направите промяна в кариерата, може би ще имате нужда от малко помощ.

Астрологията може да пусне светлина върху най-силните ви умения, какво трябва да търсите в кариерата и защо сте привлечени от определени интереси. Тъй като всеки знак има специфични черти на личността, силни и слаби страни, важно е да се вземе предвид това, когато обмисляте следващия си ход.

Ето коя е най-подходящата кариера за всеки зодиакален знак.

Овен

Вие сте креативни, огнени, независими и стилни. Кариера в маркетинга или връзките с обществеността изисква да процъфтявате в бързо развиваща се среда, която отговаря на личността на Овена. Много Овни тръгват и по предприемаческия път, тъй като обичат сами да си бъдат шефове.

Телец

Телецът има някои забележителни черти, които го правят страхотен кандидат за работа. Тези черти са надеждност и находчивост. Тези хора ценят по-фините неща в живота и имат страхотно око за стил. Кариера в интериорния дизайн или индустрията за красота е идеална за детайлно ориентирания Телец.

Близнаци

Близнаците са един от най-социалните знаци на зодиака. Образованието и преподаването са идеален път за кариера, така че те да могат да говорят през целия ден, да предадат знанията си, да изразят мислите си и да участват в постоянно променящия се пейзаж на часовете.

Рак

Раците са грижовни и за тях най-доброто нещо е да помагат в кариерата на другите. Те се справят страхотно като лекари или медицински сестри, особено когато работят с деца или животни. Други възможности за кариера, които добре се вписват в знака Рак, са социална работа, човешки ресурси или психиатрия.

Лъв

Лъвовете имат чар, което ги прави лесни за работа във всяка област. Те обичат да са на централна сцена и светлините на прожекторите да са насочени към тях, така че навлизането в развлекателната индустрия би било добър ход. Техният ориентиран към целите дух работи добре като актьори, водещи на ток-шоу и търговци.

Дева

С изключителна ефективност и внимание към детайлите, на Девите може да се вярва напълно за всяка кампания или отчет. Те следят всичко, добре са организирани и предпочитат кариера, която им позволява самостоятелност. Девите биха били страхотни счетоводители, компютърни инженери или анализатори.

Везни

Тъй като създават хармония, където и да отидат, Везните са добре харесвани на работното място. Те се борят за това, в което вярват и винаги имат открит ум. Кариерата на адвокат, медиатор, съдия или съветник за ориентиране би пасвала добре на чертите и уменията на Везните.

Скорпион

Скорпионът е амбициозен и интелигентен знак, който е изцяло ангажиран с всичко, което прави. Тези хора са супер интензивни и са най-изпълнени в работата си, когато могат да бъдат от полза за другите. Кариерата, която би била подходяща за Скорпион, е химик, тъй като те са супер любопитни или детектив, защото обичат да разкриват тайни.

Стрелец

Стрелецът е приключенски и оптимистичен знак, който обичат да е на открито. Те са страхотни лидери и отборни играчи, като постоянно вдъхновяват другите да имат по-големи мечти и да ги следват. Стрелец би се чувствал добре в кариера като преводач, туристически агент, продавач или треньор.

Козирог

Постоянни и търпеливи, Козирозите успяват в кариерата, където могат да докажат колко ангажирани са. Те са амбициозни, но също така се нуждаят от стабилност на постоянна проверка. Подходящите кариери за Козирог включват недвижими имоти, учени, техници или компютърни програмисти.

Водолей

Очарован от вълнуващи нови задачи, Водолеят е най-подходящ за нетрадиционни кариери, които му позволяват да се отдаде на своето дълбоко мислене и чувство за идеализъм. Тези хора могат да бъдат страхотни артисти, журналисти или активисти заради това колко добре могат да докажат своите точки и да изразят себе си.

Риби

Рибите са много креативни и иновативни хора, които процъфтяват в неструктурирана среда. Те са един от най-вдъхновените зодиакални знаци, така че да бъдеш аниматор, фотограф или създател на филми е перфектен път за кариера за тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама