Предложение за брак... в дневния хороскоп за 30 септември


Предложение за брак... в дневния хороскоп за 30 септември
Снимка: Istock/Guliver

Една зодия може да очаква голяма изненада днес. Хубави неща ни чакат в хороскопа за 30 септември. Прочетете за вашата зодия...

Овен

Тази събота гледайте трезво на нещата. Много ви се иска да се потопите в една илюзия, но рано или късно ще трябва да излезете от нея. Не мислете, че животът е само розов, но и не се отказвайте от своите мечти. Само този, който се бори до край - успява. В любовта ви чака безкрайно щастие. Радвайте му се, защото най-накрая сте намерили своя човек.

Телец

През този ден свалете розовите очила и погледнете на връзката си трезво. Всъщност тя чудесна и рационалните й страни имат своите предимства. Трезвеният поглед ще ви помогне да успокоите емоциите си. Имате много работа за вършене и трябва да бъдете готови за борба, за да запазите връзката си. И всичко ще е успешно, щом има истинска любов.

Близнаци

През този ден може да намерите истинско съкровище в лицето на човек, с когото ще ви се наложи да контактувате по работа. Очаква ви едно истинско приятелство. В личния живот ви чака най-голямата изненада, която не сте и очаквали. Близнаците със сериозна връзка могат да получат предложение за брак в края на деня. Най-прекрасният начин, на който всеки би казал "ДА!".

Рак

Днес денят може да не ви донесе всички позивити, които сте пранирали. Но понякога най-хубавото са тишината и спокойствието...

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама