Приятелка с бившия? Ето кои 4 зодии са майстори в това


Приятелка с бившия? Ето кои 4 зодии са майстори в това
Снимка: iStock/Guliver

Периодът след раздяла за доста двойки е много объркващ и труден. Някои изобщо не искат да чуват един за друг, пък да не говорим да попаднат на едно и също място. Други пък постоянно се чудят дали да не звъннат на бившия или тотално да го изтрият от живота си, за да го забравят по-лесно. Трети нямат никакъв проблем да движат в една и съща компания.

Когато си споделял всичко с даден човек, толкова спомени, толкова много моменти... може да се окаже трудно да го забравиш и изхвърлиш от живота си. Това е доста сложен период за двойките. Има хора, които остават скарани завинаги и не се поглеждат повече. Има и такива, които остават приятели за цял живот след раздялата и дори си помагат, когато има нужда. Оказва се, че зодиакалният знак също има влияние в това какви отношения ще поддържате с бившите. Ето 4 зодии, които са майстори в това.

Везни

Те са свикнали да имат много приятели и да са заобиколени от хора, които ги обичат. Само мисълта, че близък за тях човек ще напусне живота им ги измъчва. Те са готови да останат приятели с бившите си, ако имат възможността. Не се опитват да се връщат пак при тях, просто искат да приключат взаимоотношенията си с добро и да останат в нормални приятелски отношения.

Рак

Представителите на този знак търсят сериозна връзка. Те се отпускат много трудно пред нови хора, но ако го направят пред вас, трябва да се чувствате специални. Когато се привържат към половинката си, дори след раздялата, са готови да запазят много силна връзка с него и да бъдат приятели. За тях не е проблем да запазят добрите отношения дори с роднините на бившия си приятел. Дори отсрещната страна да не иска, те ще направят всичко възможно да запазят добрите отношения помежду им. Раците се привързват бързо и за това не се разделят с някого, оставайки в лоши отношения с този човек.

Стрелец

Представителите на този знак имат чувство за хумор и доста често са над нещата. Те се чувстват по-напрегнати, когато са във връзка, отколкото след раздялата. За тях не е проблем да подминават бившите си сякаш никога не са били заедно, но също така са склонни да им пишат по празници и да се интересуват от тях и от това как върви животът им. Не се притесняват да поддържат дори по-интимни отношения с бившите си. Нямат определено мнение за отношенията с бившите. Могат да останат приятели, а могат и да ги изтрият от живота си напълно.

Близнаци

С тях може да се разговаря за абсолютно всичко и доста често и половинките им са такива. Близнаците от една страна може да се сърдят след раздялата, но в същото време не е проблем да поддържат връзка с бившия си в социалните мрежи. Те са много широко скроени и за тях не е проблем дори да се виждат с вече бившите си партньори. Умеят да комуникират с хората по правилен начин и доста често запазват приятелски отношения с бившите си доста дълго време след раздялата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама