Приказно чуден ден очаква една зодия на 18 ноември


Приказно чуден ден очаква една зодия на 18 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя ще получите изненадващо приятна финансова новина. Ще можете да оставите много от грижите си назад в миналото. Не забравяйте да почерпите.

Телец

Тази неделя не правете компромис с принципите си. Колкото и изкушаващо предложение да получите. Направете така, че да не ви е срам да разказвате за случилото се.

Близнаци

Днес се вслушайте в съвет на ваш близък приятел. Прекалено емоционално сте приели нещата, а това не допринася за правилното ви решение.

Рак

Тази неделя може да възникне битов проблем. Решете въпроса кардинално, за да не се налага да си губите времето с него и в бъдеще.

Лъв

Направете така, че по-голямата част от деня да премине в почивка. Няма да имате време за отмора през седмицата, затова не се залавяйте за работа точно сега.

Дева

Това е ден, в който ще са успешни всички начинания, свързани с придобиването на положителни навици в храненето. Сега е моментът да намалите сладкото и газираното.

Везни

През този ден не вярвайте на празни обещания. Направете си резервен план, в случай, че думите се окажат само... думи.

Скорпион

Тази неделя не използвайте натиск или манипулация, за да постигнете своето. Дори сега да излезете победители в бъдеще това ще има своите негативни последици.

Стрелец

В търсенето на сродната ви душа не забравяйте, че 100% съвпадение не е възможно. Понякога именно различията придават пикантност на отношенията. 

Козирог

Тази неделя от вас ще се очаква да покажете признателността си към жест от страна на половинката ви. Вашата оценка и благодарност са много важни за него.

Водолей

Тази неделя не се колебайте да покажете таланта си в цялата му красота. Имайте самочувствието на човек, притежаващ уникални умения, защото сте именно такива.

Риби

Тази неделя потърсете отдушник в изкуството. По-добре да се уморите от любимото си хоби, отколкото от чистене или друга работа по дома.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама