Приказно чуден ден очаква една зодия на 28 ноември


Приказно чуден ден очаква една зодия на 28 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Денят не е подходящ за сериозни разговори с професионални партньори. Успешна ще е всяка обществено полезна дейност. Ако има дейност, организирана от съседите, не отказвайте участие.

Телец

Тази сряда ще ви зарадва с приятни приключения в любовните отношения. Мъжете ще се проявят като рицари. Хубав ден за общуване с приятели. Може да получите неочаквани финансови постъпления.

Близнаци

Този ден е подходящ за сключването на договори и за делови преговори. Възможно е да имате непредвидени разходи, но те няма да повлияят сериозно на бюджета ви.

Рак 

Важна информация, получена в началото на деня, ще ви помогне да се ориентирате по-добре в дейността си. Денят е много подходящ за повишаване на репутацията ви и за доказване на уменията ви.

Лъв

Тази сряда ще е успешна във финансово отношение. Ще може да направите успешни преговори. Добре е да се разплатите със старите си дългове, независимо дали са пари или услуги.

Дева

Тази сряда ще се чудите как да осъществите максимално ефективно планираните покупки за дома. Имате нужда от тях или просто сте си втълпили, че на всяка цена трябва да ги имате, поради което може да похарчите много пари за нищо.

Везни

Неразумното ви финансово поведение днес може да доведе до изостряне на отношенията ви с партньора. Днес не давайте обещания, за които не сте сигурни, че може да изпълните.

Скорпион

Тази сряда ще бъдете приятно изненадани от положителен обрат в личните ви отношенията или приемането от страна на половинката ви на идея от изключителна важност за вас.

Стрелец

Тази сряда не подценявайте интуицията си. Емоциите, които изпитвате ще бъдат възнаградени, само не се изнервяйте от нетърпение. 

Козирог

Тази сряда не давайте пари назаем на никого. Нито малки, нито големи суми. Съществува вероятност, че няма да ви бъдат върнати.

Водолей

Тази сряда не доверявайте тайни. Колкото и доверие да имате на дадения човек, засега изчакайте с разкриването на прекалено важна информация за вас.

Риби

Тази сряда не предприемайте финансови рискове. Не давайте пари назаем и ако имате дългове се опитайте да се разплатите с онези, на които дължите нещо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама