Приключение очаква една зодия на 25 юни


Приключение очаква една зодия на 25 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден ще вземете участие в непланиран купон. Забравете, че денят не е почивен и се насладете на преживяването.

Телец

Днес ще може да изпълните ваше обещание. Ще дадете повече, отколкото сте планирали, но помнете, че не сте длъжни.

Близнаци

През този ден бъдете внимателни. Отделете време, за да се погрижите за здравето си. Ако не почувствате зле, незабавно се свържете с лекар.

Рак

Денят няма да е особено успешен за започването на нови неща или решаването на важни житейски въпроси. Опитайте се да избягвате струпване на много хора на едно място.

Лъв

Днес се въздържайте от сериозни покупки, особено на техника. Освен това не се учудвайте, ако много от делата ви, започнати днес, останат недовършени.

Дева

През този ден се въздържайте от изказването на крайно мнение и вземането на сериозни решения. Запознанството с човек може да ви навлече неприятност.

Везни

Днес бъдете особено внимателни. Не излизайте от вкъщи с много скъпи вещи или пари в брой. Има вероятност да станете жертва на измама.

Скорпион

Днес съзнанието ви е добре да бъде насочено към въпросите, свързани с близките и роднините ви. Те имат нужда точно от вашето внимание и помощ.

Стрелец

Днес ще сте сред малкото щастливци на зодиака. Денят ще е благосклонен към вас и ще имате късмет във всичко, с което се захванете.

Козирог

През този ден запазете в тайна начинанията си. Дори най-безобидната идея оставете за себе си. Не се знае колко много има в нея.

Водолей

Денят ще е изпълнен с противоречия, но със сигурност ще внесе промени в ежедневието ви. Очакват ви приключения в пътуванията.

Риби

Днес бъдете по-прозорливи от обикновено. Ще може да предвидите редица обстоятелства, стига да мислите достатъчно разумно и рационално.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама