Пълнолунието на 9 октомври ще донесе неуспехи и проблеми на тези зодии


Пълнолунието на 9 октомври ще донесе неуспехи и проблеми на тези зодии
Снимка: iStock

Астролозите предупреждават, че пълнолунието на 9 октомври ще бъде много тежко и енергийно наситено. Ето защо, ако планирате важно събитие, покупка или сделка за този ден, по-добре е да отложите тези действия и да ги осъществите ден по-рано или ден по-късно, но не и в деня на пълнолунието. Това явление ще донесе само негативи на представителите на две зодии. Ето кои са те и за какво трябва да се подготвят.

Водолей

Възможно е Водолеят да допусне грешки, свързани с документи. Не е изключено представителите на този знак да получат сгрешен документ, да им бъде отказано издаването на даден документ или самите те да допуснат грешка при оформянето му. Това няма да е толкова критично, но със сигурност ще провали плановете на Водолея и ще го разстрои много.

Но по-сериозният негативен аспект на пълнолунието върху този знак е вероятността за проблеми с правоприлагането. Водолеят или ще бъде привлечен към някаква отговорност, или ще трябва да се обърне към властите за помощ.

Риби

По време на пълнолунието през октомври Рибите ще имат изключително лош късмет във финансов аспект. Това може да е свързано със закъснения в изплащането на заплати, някакъв вид глоби, допълнителни данъци и непредвидени разходи.

За представителите на този знак на 9 октомври ситуацията ще бъде напрегната и по отношение на комуникацията с родители и деца. Не са изключени конфликти, кавги и обиди.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама