Раздяла за една от ЗОДИИТЕ в хороскопа за 4 април


Раздяла за една от ЗОДИИТЕ в хороскопа за 4 април
Снимка: Thinkstock/Guliver

Овен

Този вторник помнете, че един стар приятел е по-добре от двама нови. Всякакви промени ще изискват значителни усилия, в това число и емоционални. Пестете силите си. В любовта ще се наложи да обяснявате нещо, което не сте направили. В крайна сметка имате всичко доводи, с които да докажете на половинката си, че са ви набедили. Не допускайте това да влоши отношенията ви. Намерете изход от ситуацията.

Телец

Инициативата и предложенията, които днес дойдат от ваша страна предизвикат положителна реакция у вашите колеги и началници. Трябва ви само да си повярвате малко повече. В любовта ще бъде сложно. Скандал за минали събития може да доведе до раздяла между вас и вашата половинка. Трябва да прецените дали може да оставите случилото се в миналото или не може да подминете с лека ръка. От вас зависи.

Близнаци

През този ден не се пресилвайте. Още към обяд забавете темпото и си спомнете, че работата няма да избяга. Позволете си кратка почивка, за да разпуснете, колкото се може повече. В любовта няма да имате грижи, освен една - как да приемете цялото това внимание, което ви се дава. Ще бъде интересно... кой ли ще спечели сърцето ви.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама