Романтичен ден очаква 1 зодия на 11 ноември


Романтичен ден очаква 1 зодия на 11 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя ще имате две възможности - пътуване с приятел или оставане у дома, изберете първото. Със сигурност няма да съжалявате за избора си.

Телец

Тази неделя се доверете на ваш приятел. Ще имате разговор, който ще напълни душата ви. Ще усетите щастието от единомислието.

Близнаци

Тази неделя е възможно са имате противоречия с ваши далечни роднини. Затова пък подкрепата у дома е толкова силна, че лошите мисли бързо ще се изпарят.

Рак

Тази неделя може да имате някои душевни терзания. Заровете се в работа, за да се отърсите от натрапчивите си мисли, а и така наистина ще се почувствате по-добре.

Лъв

Тази неделя може да получите някои критики от страна на близките ви хора. Може би е добре да се замислите дали наистина не грешите.

Дева

Тази неделя не очаквайте 100% подкрепа от семейството ви. Не се натъжавайте, не е нормално всички да мислят по един и същ начин. Оставете нещата да отминат.

Везни

Тази неделя ще ви занимае проблем, свързан с наследство или друг семеен проблем. Нещата не са прости – доверете се на интуицията си.

Скорпион

Тази неделя обърнете повече внимание на партньора ви. Някои аспекти в отношенията ви имат нужда от изясняване. Не отлагайте момента.

Стрелец

През този ден не се пресилвайте. Дейностите, с които искате да се заемете, търпят отлагане, но почивката ви - не. Наспете се добре.

Козирог

Тази неделя лесно ще разрешите проблем, свързан с детето. Дяволът не е толкова черен, колкото изглежда. Важното е да сте оптимисти и това да ви личи.

Водолей

Тази неделя бъдете по-толерантни към чуждото мнение. Понякога не е толкова важно да сме прави, колкото да запазим добрите отношения. 

Риби

Тази неделя ви очаква много работа. Така или иначе ще сте заети, опитайте се да отметнете, колкото се може повече задачи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама