Романтичен ден очаква една зодия на 10 юли


Романтичен ден очаква една зодия на 10 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък не позволявайте на нищо да ви отклони от целта. Вечерта не забравяйте да се забавлявате подобаващо.

Телец

Денят ще бъде незабравим след непланирана среща с ваш скъп приятел. Не се колебайте да разпуснете, все пак е петък.

Близнаци

Денят ще е напрегнат, но ще може да разпуснете още в ранния следобед. Ще има колеги, които да ви отменят.

Рак

Днес бъдете по-търпеливи към близките си. Те изпитват своите трудности в момента. Натякването не води до нищо добро. Представете си, че сте на тяхно място.

Лъв

Денят предполага сериозен разговор с член на семейството. Не може да го отлагате повече. В името на спокойното бъдеще ще трябва да направите някои компромиси.

Дева

Изпълнението на ваше желание по-скоро ще ви донесе неприятности, а удоволствието ще отмине прекалено бързо. Бъдете далновидни.

ХОРОСКОП ЗА ЮЛИ 2020

Везни

Изолирали сте се от някои процеси и сега ще ви е нужно време да се адаптирате. На останалите също, така че се заредете с търпение, докато отношенията се върнат на същото ниво.

Скорпион

Днес не се доверявайте на оценката си. Прекалено сте пристрастни и сте склонни да платите много висока цена, за да осъществите желанието си.

Стрелец

Очаква ви печалба от място, което не сте очаквали, че може да получите подобно нещо. Помислете добре дали не изпускате други възможности за доходи.

Козирог

Този петък ще получите сериозно доказателство за любовта на половинката ви. Щастието ви е напълно заслужено - насладете му се!

Водолей

Сега не е време за големи покупки, особено за неща, които не са от първа необходимост. Скоро ще ви се наложи да си купите нещо по-важно, така че задръжте малко.

Риби

Предстои ви ден, в който е добре да покажете борбеността си. Ако искате да постигнете целта си, точно днес не трябва да се отказвате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама