Романтичен ден очаква една зодия на 23 август


Романтичен ден очаква една зодия на 23 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден за научаване на нови неща. Не се срамувайте да признаете, че сте забравили нещо, напълно нормално е. Но не пропускайте времето да изтича без да наваксате наученото.

Телец

Това е ден, в който да се оставите на течението. Понякога нещата се случват от само себе си

Близнаци

Този четвъртък ще ви поднесе подарък. Така чаканото вдъхновение за ново начало най-сетне ще се появи. Може да се забравите в работния ден и да го продължите у дома.

Рак

Този четвъртък е подходящ ден за избор за подарък – за себе си, за любимия човек, за вас двамата. Може би ще си помислите, че няма повод, но вечерта ще се сетите, че сте забравили да отпразнувате нещо важно.

Лъв

Това е ден, в който е добре да се раздвижите добре. Започнете деня с гимнастика и забравете за асансьора, резултатът скоро ще ви изненада приятно.

Дева

Този четвъртък ще бъдете изцяло потопени в работата си, като ще вложите много усилия и време. Не се съмнявайте, че усилията ви ще бъдат възнаградени. Може би не още същия ден, но съвсем скоро.

Везни

През този ден е добре да сте по-тихи и мълчаливи. Потискайте порива си да изразите прекалено крайно мнение или оценка. Когато настъпи момента за това - ще ви поканят. Сега е момент за въздържание.

Скорпион

Този четвъртък не се облягайте удобно на интуицията си. Най-вероятно ще я объркате със силното желание да се случи точно това, което искате. Действителността, обаче е друга и ако не си отворите очите може да ви удари като с мокър парцал.

Стрелец

През този ден не се пазете от емоциите, които ще ви залеят, те не винаги целят да ни наранят или ограбят. Опитайте се да видите положителното във взаимността.

Козирог

Днес не се вглеждайте в следите, които времето е оставило върху лицето ви. Щом очите ви светят и на душата ви е мирно, значи сте красиви. Вечерта може да се поглезите.

Водолей

Този четвъртък ще имате приятна финансова изненада. Все пак се опитайте да маскирате радостта от меркантилното събитие. Освен това бъдете щедри- почерпете!

Риби

През този ден подбирайте внимателно думите си и не разкривайте намеренията си. Проведете разговора така, че вие да черпите информацията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама