Романтичен ден очаква една зодия на 27 октомври


Романтичен ден очаква една зодия на 27 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя се заемете с техническа дейност. Тя ще събуди мозъка ви и ще ви накара да се почувствате горди с постиженията си.

Телец

Днешният ден ще ви покаже нещо, което трябва да анализирате. Някакво, на пръв поглед безобидно събитие, ще спре погледа и ума ви. Последвайте мисълта си, колкото и абстрактна да е тя.

Близнаци

Днес не си позволявайте крайна критика, дори да имате причина. Всичко, което изречете срещу някого, ще се върне при вас, но с повече сила.

Рак

Тази неделя погледът ви ще се спре върху нещо изключително красиво и това ще преобърне живота ви. Впуснете се в новото, без да се замисляте. Това е знакът и промяната, които чакате отдавна.

Лъв

Днес ще ви вълнува финансовото ви състояние. Няма защо да се притеснявате. Каквото и да направите, всичко ще бъде наред, така че не хабете нерви и сили. Просто изчакайте.

Дева

Днешният ден посветете на анализ и смирение. Опитайте се да си дадете сметка за своите грешки и да си простите, за да може да продължите напред. Мислете оптимистично.

Везни

Тази неделя се поглезете с някаква малка покупка. Може дори това да бъде вашият любим шоколад, който не си позволявате често.  Намерете време да останете със себе си и да се разтоварите от проблемите.

Скорпион

Тази неделя е много важно да сте оптимисти и да бъдете добронамерени. Отмъщението и омерзението са за слабите хора, а вие не сте от тях – нали?

Стрелец

Тази неделя пазете това, което имате. Дръжте портфейла си под око и най-добре не излизайте с голяма сума пари. Не откликвайте и на молба за даване на пари назаем.

Козирог

Днес бъдете внимателни с техниката. Ако съществува риск за здравето и живота ви, не си позволявайте никакви пропуски при безопасността на работа. Не ползвайте автомобил и бъдете внимателни при пресичане.

Водолей

Тази неделя не се подвеждайте по чуждото мнение, колкото и авторитетно да е то. Най-важни са вашите лични впечатления и усещания.

Риби

Тази неделя си подарете няколко часа свобода. Дори безцелното шляене по улиците ще е полезно за вас и настроението ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама