Романтичен ден за 2 зодии в хороскопа за 1 април


Романтичен ден за 2 зодии в хороскопа за 1 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота може да бъдете жестоко раздразнени. Реакцията ви рискува да бъде взривоопасна, от което най-много ще пострада реномето ви. Най-добре излезте от помещението или прекъснете връзката, за да не сринете реномето и отношенията си с важен за вас човек. След като бурята отмине, може да си кажете неща, които ще променят цялостната картинка на връзката ви. Днес ви чака сложен ден, за това се гответе за всичко.

Телец

Тази събота ще може да се докоснете до нечия тайна. Бъдете толерантни към информацията, която ще научите. Използвайте я за себе си, но не се изкушавайте да я споделяте на трети лица или да манипулирате човека, за когото се отнася. В любовта ви очаква вълнуваща романтична изненада, която ще накара сърцето ви да спре. Предложение за брак или съвместно съжителство... готови ли сте?

Близнаци

Тази събота от вас ще се изисква да дадете всичко от себе си, за да помогнете на ваш близък човек. Ако усещате вътрешна съпротива се замислете дали трябва да го правите. Докато непрекъснато се помага на някого, той никога няма да се научи да се справя сам. В любовта ще получите предложение за среща, което ще ви накара да се замислите какво искате. Време е да вземете решение с кого искате да продължите напред.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама