Романтична изненада за една от зодиите в хороскопа за 28 април


Романтична изненада за една от зодиите в хороскопа за 28 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник може да се окаже взривоопасен. Най-важната ви задача през деня, а и вечерта е да обуздаете избухливостта ви. Внезапните решения няма да са ви от полза.Обмисляйте добре думите и действия и оставете емоциите на заден план. В любовта пък не оставяйте емоциите си настрана, оставете романтиката да ви води. Ще сбъркате, ако останете студени и ще спечелите сърцето на някого, ако действате импулсивно.

Телец

Колкото и да ви е неприятно е вторник и е работен ден. От вас ще се очаква да сте във висока кондиция. Желаещите да заемат мястото ви не са малко. Не им предоставяйте тази възможност. В любовта положението е подобно. Не позволявайте на партньора ви да види в някой друг това, което напоследък не вижда у вас. Бъдете позитивни, подкрпяйте половинката си и бъдете партньорът-мечта.

Близнаци

Днес може да си позволите малко умерена манипулация в любовно отношение. Все пак е много важно да спрете навреме, за да няма по-сериозни последици. Вечерта романтична изненада ще ви подкоси краката и ще ви накара да загубите ума и дума. Някой много иска да ви впечатли...

... ДОЧЕТИ ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама