Романтични приключения за една зодия на 9 юни


Романтични приключения за една зодия на 9 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник не е ден за подвизи. Бъдете естествени и се съобразявайте с възможностите си. Не се претоварвайте.

Телец

През този ден е възможно да се опитат да ви използват. Ваш близък ще иска да ви накара да се чувствате виновни или гузни.

Близнаци

Днес най-важното, което трябва да направите, е да не обръщате внимание на слухове и сплетни. Имате много по-важни неща за вършене.

7 ПРИЧИНИ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ БЛИЗНАЦИ В ЖИВОТА СИ

Рак

През този ден най-важното е да вярвате само и единствено на себе си. В никакъв случай дори не се замисляйте върху чутото днес.

Лъв

Денят ще изиска от вас да посветите времето си на хора, които имат нужда от вас. Това може да е любовният партньор, ваш роднина или дете.

Дева

Денят ще е успешен най-вече благодарение на подкрепата на ваш приятел или родител. Очаквайте обаждане, което ще ви донесе интересна новина.

Везни

Сега не е моментът за самодоказване. Посветете деня на това да изслушате другите и да се опитате да вникнете истински в проблемите им.

Скорпион

През този ден се опитайте да не довеждате до лудост партньора си с ревността си. Няма да имате никакъв реален повод за това, освен необоснованите ви подозрения.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЮНИ 2020

Стрелец

Днес най-силните ви качества ще бъдат въздържаността и тактичността. Възможно е да ви ревнуват. Не го взимайте прекалено присърце, особено ако сте дали повод за това.

Козирог

Очаква ви ден, наситен с романтични приключения. Най-печеливши ще са представителите на знака, които не са обвързани.

Водолей

Днес е добре да се погрижите за имиджа си. Помислете си какво бихте искали да промените и да го направите така, че да не съжалявате за стореното.

Риби

Днес ще получите това, което сте заслужили. Денят ще е отражение на действията ви през последните дни. Очаква ви заслужена награда!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама