Романтика през ноември, какво вещаят звездите за отделните зодии


Романтика през ноември, какво вещаят звездите за отделните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Часове пред камината, прекарани в топлата прегръдка на любимия на човек - така най-романтичните представители на зодиака си представят зимните вечери.Но какво са подготвили звездите за всяка една зодия в първия месец от зимата?През ноември за всички зодиакални знаци способността за запазване на спокойствие ще е изключително важна.През този месец дори най-хармоничните двойки ще живеят с усещането за отдалечаване и прекалена отдаденост на личните дела.По-интересна ще е втората половина на ноември, която ще се окаже наситена с разнородни събития: от любовни признания до такива, които могат да помрачат отношенията за дълго време. Ето какво очаква в любовта всяка една от зодиите.

Овен

Овенът трябва да бъде особено внимателен към желанията на любимия човек, в противен случай месецът ще премине в безкрайни кавги.

Телец

За Телеца е препоръчително да комуникира повече с любимия човек. Не е изключено за него този месец да се окаже началото на нова романтична история.

Близнаци

Близнаците трябва да са наясно, че няма романтика в изграждането на въздушни кули. Но ноември ще им донесе приятни запознанства, които ще ги накарат да изживеят незабравими мигове.

Рак

Представителите на този знак трябва да бъдат подготвени за неочакваното. Дори при дългогодишни връзки са възможни изненади и коренни промени. Голяма част от Раците ще изживеят романс, който ще се окаже напълно различен от старите им любовни истории.

Лъв

За Лъвовете вече е все по-ясно какво предстои да се случи в личния им живот. Съветът към тях е да прекарват повече време с приятелите си. Не е изключено именно те да ги запознаят с интересен човек.

Дева

За Девите се задават много изненади на любовния фронт. Дори за тези от тях, които дават приоритет на работата и кариерата, ноември е подготвил много романтични преживявания.

Везни

За Везните ноември ще се окаже изпълнен с куп неочаквани предложения. Първоначално някои от тях ще са лишени от романтични нюанси, но след това и романтиката ще се появи на хоризонта.

Скорпион

За Скорпионите ноември ще се окаже изпълнен със спорове. Дори романтичните срещи не е изключено да се превърнат в разгорещени дискусии.

Стрелец

Стрелците са способни да очароват всеки, без дори да си дадат сметка до какво ще доведе това. На тях няма да им липсва внимание от противоположния пол. Но понякога това може да стане причина за ревност и напрежение в отношенията със скъп човек.

Козирог

През ноември Козирозите ще мислят за по-важни неща от романтични преживявания. Това няма да попречи на любовта да ги връхлети неочаквано. Запознанство, започнало поради някакво объркване, ще изиграе важна роля в личния им живот.

Водолей

През този месец Водолеят ще се окаже в центъра на удивителни събития дори и против волята си. Неочаквано запознанство ще преобърне представите на този знак за романтика. Със сигурност Водолеят все още не е готов да срещне подходящия партньор.Месецът ще се окаже благоприятен за утвърдените двойки, които ще получат шанс да внесат нещо ново във връзката си.

Риби

Рибите са от представителите на зодиака, които не търсят романтиката на всяка цена. Те дори понякога отказват покани за срещи, защото нямат настроение да се забавляват.За тях онлайн комуникацията или телефонните обаждания се оказват достатъчни, за да се влюбят.За обвързаните Риби звездите подготвят изненада през ноември - връзката им ще се задълбочи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама