С кои знаци на зодиака можете да споделите всичко


С кои знаци на зодиака можете да споделите всичко
Снимка: iStock/Guliver

В зодиака има 4 съзвездия, с представителите на които можете да се консултирате по всяко време за съвет. Тези психолози са в състояние да извадят събеседника дори от депресия. Те винаги знаят какво да кажат или да направят в определена ситуация, така че тези, които се нуждаят от помощ, да могат да се чувстват като силен и уверен човек. Вижте кои са те:

Близнаци

Близнаците няма да плачат с вас и да водят интимни разговори. Те просто ви абстрахират от проблемите със забавни разговори. Успяват да насочат вниманието на всички към положителното толкова добре, че хората започват да разбират, че животът наистина не е толкова лош, колкото е изглеждал преди 10 минути.

Близнаците могат да ви предложат разнообразни решения на проблема, всяко от които ще бъде по-ярко и по-оптимистично от предишното. Ако ви е писнало да се задълбавате в себе си и постоянно да се чувствате депресирани, смело почукайте на вратата на къщата, където живее този неспокоен зодиакален знак.

Рак

Раците могат да слушат, да съчувстват, да подкрепят, да дават топлина и любов. Ако наистина нямате достатъчно от тези емоции в момента, вземете торта и отидете да посетите приятеля си Рак. Освен това няма значение за какво и колко дълго говорите.

Раците винаги ще ви подкрепят и ще ви помогнат да се справите с проблемите, благодарение на своята емоционалност и чувствителност. Кой, ако не този зодиакален знак, знае колко болезнено, тъжно и самотно може понякога да се чувства човек.

ТОВА СА НАЙ-УПОРИТИТЕ ЗОДИИ

Везни

Такъв другар ще бъде много полезен за тези, на които трябва да посочат в коя посока да се движат, за да излязат от трудна ситуация. Везните са в състояние обективно да анализират случващото се и да дават истински безпристрастни съвети.

Везните не са твърде чувствителни, но, най-често, справедливи и преговарящи, които успяват да помирят човек не само с други хора, но и със себе си. За всеки проблем имат компромисно решение, което може да предизвика усмивка на лицето ни. Те са отлични в импровизацията и никога няма да останат без идеи, ако някой близък до тях се нуждае от помощта им.

Риби

Може би приятелят, роден под този зодиакален знак, е най-добрият психолог и консултант. Рядко се случва някой да комбинира такива качества като съпричастност и разбиране, както Рибите. Достатъчно е те просто да погледнат страдащия другар, да вземат ръката му и веднага ще му стане по-лесно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама