Само 3 зодии никога НЕ изпадат в беда


Само 3 зодии никога НЕ изпадат в беда
Снимка: iStock

Представителите на тези 3 зодии са истински галеници на съдбата. Те са истинските късметлии, които никога не се сблъскват с неприятности, защото Вселената винаги ги закриля.

Дева

Девите винаги имат късмет във всичко. Най-вероятно това се дължи на тяхната педантичност, защото именно благодарение на тази черта на характера си те подреждат живота си така, че всичко около тях да е перфектно. Следователно Девите имат много малко пропуски и още по-малко поводи за притеснение.

Лъв

Лъвовете са на второ място в тази класация. Разбира се, заради горещия си темперамент, те понякога се забъркват в проблеми, но винаги излизат сухи и невредими от ситуацията. Благодарение на своята интелигентност и изобретателност, Лъвовете като по чудо избягват сериозни проблеми, а благодарение на чара си печелят влиятелни хора на своя страна, които също ги предпазват от куп беди и нещастия. 

Близнаци

Близнаците имат много силно развита интуиция, която им позволява да намерят правилния изход от всяка ситуация. За целта понякога просто трябва да спрат и да се вслушат във вътрешния си глас. Само по този начин те могат да избегнат много от проблемите, породени от неблагоприятни обстоятелства. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама