Седмичен хороскоп на 6-12 март


Седмичен хороскоп на 6-12 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица е добре да разчитате предимно на своите собствени сили. Във вторник е възможно някой да се опита да ви оплете в интрига срещу човек, когото не харесвате. Не се изкушавайте да си отмъстите, тъй като загубите в бъдеще ще бъдат много повече за вас. Освен това може да пострада и реномето ви. В сряда е много важно да бъдете на ниво, както външно, така и в изказа си. Четвъртък и петък няма да изискват от вас голяма активност. През почивните дни може да изникне нещо спешно за правете в работата.

Телец

Понеделник ще бъде един спокоен ден, но си пригответе сили за вторник. Тогава шансът за вас ще падна от небето и ще е грехота да не се възползвате. Бъдете максимално устремени. Подробности може да съобщите едва в сряда за онези, които се интересуват. В четвъртък може да попаднете в сложна ситуация, но звездите ще ви се притекат на помощ. Петък ви очаква изненадваща среща, която може да ангажира цялата ви вечер, че и нощ. Почивните дни не оставайте в града, но не стойте прекалено дълго време в колата.

Близнаци

През тази седмица направете всичко по силите ви, за да промените нещо около себе си. Това може да е начинът ви на действие, на разговори, да преподредите бюрото си или да сложите нещо ново върху него. Само не оставяйте нещата така, както са били до сега. В сряда прекарайте, колкото се може повече време навън. Макар и да се приберете късно въздухът ще е по-важен за вас. Четвъртък и петък може да си припомните някои моменти от рутината, но не им отдавайте прекалено много внимание. През почивните дни помислете какво точно може да промените и във връзката си.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама