Седмичен хороскоп от 13-ти до 19-ти март


Седмичен хороскоп от 13-ти до 19-ти март
Снимка: iStock/Guliver

Какви неща ни чакат тази седмица? Вълнуващи! Това е седмичният хороскоп за всяка зодия до 19-ти март. Прочети какво те чака...

Овен

През тази седмица е много важно да разграничите намеренията си от реално изпълнимите неща, които сте напълно в състояние да направите. Заемете се главно с това, което вече е започнато и му се вижда края. Всичко останало само ще разпилее силите и времето ви. Във вторник при решаването на бърз проблем се доверете на интуицията си и няма да сгрешите. В сряда избягвайте споровете най-вече с роднини. Четвъртък е добър ден, в който да изтъкнете постиженията си пред началството. В петък добре преценете силите си, тъй като още по-обяд може да се уморите. Почивните дни не си и помисляйте за работа.

Телец

През тази седмица най-силното ви оръжие трябва да бъде съсредоточеността. Изкушенията ще са много, но е важно да останете верни на задълженията си в работата. Сега е важен период за вашето развитие и не бива да го пропускате. В сряда може да си дадете малка почивка, но наистина малка. В четвъртък борбата ще е най-силна. Призовете на помощ всички помощници, за които може да се сетите. В петък с чиста съвет може да напуснете офиса по-рано. Уговорете се с приятели и прекарайте вечерта, както ви душа иска. Събота и неделя, искате или не, ще ви трябват за реанимация.

За всички зодии - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама